CREA EL TEU ENTORN PUBLICITARI

VISOR MULTIMÈDIA PER PUBLICITAR EL SEU NEGOCI

Programari multimèdia que permet afrontar de manera dinàmica i efectiva els problemes de comunicació comercial i informativa que es produeixen a l'interior dels comerços, establiments hostalers, farmàcies, consultes mèdiques, hotels, etc. Amb un simple PC convencional és suficient, NO requereix servidors multimèdia.
L'empresari és capaç de direccionar, dosificar, mesurar i parametritzar tota la publicitat que s'emet al seu local, podent prioritzar i crear tota aquella publicitat corporativa o contractada.

A QUI VA DIRIGIT:
Hostaleria, retail en general, hotels, farmàcies, clíniques mèdiques i dentals, franquícies, agències de viatge, òptiques, notaries, supermercats, immobiliàries, perruqueries, camps de golf, grans marques de begudes, laboratoris farmacèutics, centres comercials, etcètera.

CARACTERÍSTIQUES FUNCIONALS:

PISSARRA: És el Projecte idoni per a negocis d'hostaleria de tota índole. Les plantilles dissenyades van des de la més senzilla, amb transicions d'imatges i text dels productes recomanats, a pissarres amb distribució de la "carta" o "menú del dia" i els seus respectius preus. En les plantilles més avançades el Projecte Pissarra integra la Televisió. La Pissarra també permet la incrustació de vídeos YouTube o streaming. En totes elles es pot incloure RSS de notícies dels diaris nacionals més importants, o RSS construïts amb la informació que decideixi emetre l'usuari.
  PROMOCIÓ: La promoció de productes, mitjançant la seqüències d'imatges, és el Projecte més adequada per a interiors o aparadors de qualsevol tipus d'establiment. El grafisme de les plantilles és el protagonista d'aquest tipus de Projecte pel seu impacte i actualitat. A més podrà controlar el torn d'atenció al client, en per exemple, una farmàcia.
 

ACTIVITATS: El tauler d'Activitats és perfecte per a hotels o per corporacions. En temps real, es poden publicitar els esdeveniments genèrics de l'hotel, els congressos i programes de les activitats lúdiques. El Projecte d'Activitats combina també vídeo i imatges, juntament amb RSS i gadgets d'informació meteorològica.

  SALA D'ESPERA: La sala d'espera és un projecte orientat fonamentalment a clíniques ia qualsevol establiment que disposi d'un espai d'espera per als seus clients, com és el cas d'una perruqueria, una notaria o una agència de viatges. Integra TV, vídeos, RSS i imatges.
  VISOR DE PREUS: És un visor interactiu de preus que permet la generació de plantilles induïdes segons el producte que s'estigui adquirint. Les plantilles presentades en aquest Projecte utilitzen bàsicament imatges i text amb diversitat de transicions. L'usuari pot configurar els productes de venda que indueixen altres, el tipus de LED, la seva mida, posició i color.
  SMS I e-MAILING: Permet crear campanyes publicitàries de SMS i e-Mailing. El disseny del correu electrònic es realitza des del propi programari, es poden segmentar les campanyes per edat, sexe, grup, ... del públic objectiu. A més permet la importació des d'Excel de clients.

 

AVANTATGES I INNOVACIONS QUE PRESENTA

 • Rapidesa i agilitat en la creació de Projectes adaptats a cada tipus de negoci.
 • Plantilles predefinides amb opció de personalització.
 • Més de 50 opcions de transició de textos i imatges.
 • Simultaneïtat de les plantilles amb Televisió i integració amb vídeos YouTube, Windows Media, AVI, Mpeg.
 • Mòdul d'avisos a pacients / clients, i El seu Torn.
 • Generació de campanyes d'e-Mailing i SMS.
 • Informació mitjançant RSS de notícies o personalitzat, i gadgets d'informació meteorològica.
 • Interacció amb el client mitjançant l'ús de l'e-Mailing i els SMS s.
 • Informes d'ús de plantilles i temps de visualització.
 • Incorpora l'eina de comunicació que permet crear a temps real campanyes tipus concurs / regal amb els clients.
 • Biblioteca d'imatges.
 • Discoteca de música i efectes sonors.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Acceptar