UTM, Tallafocs i Sistemes VPN

 

 

        

Les solucions UTM combinen diverses funcionalitats importants de seguretat, com firewall, antivirus, antispam, sistema de prevenció d'intrusos, control de navegació web, control de l'ús de missatgeria instantània, VPN, gestió de múltiples connexions Internet i altres funcions importants. Les solucions VPN independents ofereixen funcionalitat més avançades, com el control d'accés a aplicacions a través de perfils d'usuari, l'ús de tokens de seguretat per autenticació VPN i molt més.

El servidor segur és una completa solució de tallafocs i control d'accessos basat en un appliance disponible en diferents mides, suportant des de deu fins a més de cent mil usuaris concurrents. Molt senzill de gestionar, integra tota la seguretat que la seva xarxa necessita amb l'avantatge que, a diferència de solucions similars, protegeix els actius de sistemes i no el perímetre de la xarxa.

Els dispositius de seguretat UTM (Unified Threat Management) ofereixen tot el que necessita per a la seguretat de la seva xarxa, dins d'un appliance de maquinari. Inclou tallafocs, VPN, antivirus, anti-spam, protecció contra intrusos, control d'accessos, filtrat de continguts http, control d'aplicacions com Skype o Messenger, gestió de l'ample de banda i molt més.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Acceptar