Còpies de Seguretat

 

 

   

La millor opció per que mai s'hagi de preocupar de si el seu servidor o ordinador de sobretaula fallen. Li oferim còpia de seguretat, recuperació de desastres i migració de sistemes ràpides, simples i assequibles per a Windows Server (inclòs SQL i Exchange), Small Business Server (inclòs SBS Premium 2008), ordinadors de sobretaula i portàtils (2000, XP, Vista i Windows 7).

Podeu fer una restauració completa i des de zero ("barem metall") en minuts, gràcies a la prestació de Recuperació Independentment del Maquinari (HIR). Fins i tot pot restaurar a qualsevol sistema o entorn virtual, o des d'ells: P2P, P2V, V2V i V2P.

Després d'un desastre, per a qualsevol empresa es decisiu tornar a estar funcionant en questió de minuts.Evita preocupacions innecesaries amb ShadowProtect:

 

 

Còpies de seguretat en calent, incloent servidors SQL i Exchange, restauració i migració: P2P, P2V, V2V, V2P.

 

Restaura Terabytes en minuts a qualsevol maquinari o entorns virtuals VMware i Microsoft Hyper-V.

 

 
Recuperació - Recuperació ràpida de diverses formes: recuperació completa mitjançant un CD de recuperació inicializable; recuperació a un maquinari similar, o recuperació a equips diferents oa entorns virtuals amb la Recuperació importa el Maquinari (HIR).
Recuperació d'arxius i carpetes - busqui ràpidament arxius i carpetes específics en les seves imatges de còpia de seguretat de punts temporals per a realitzar una recuperació granular de les seves dades.
Convertidor Virtual - prengui una imatge de còpia de seguretat de punts temporals i conviértala a. VHD o. VMDK.
Consola de gestió - la consola de gestió li permet una instal · lació remota simultània de ShadowProtect Desktop, Server o SBS a altres màquines físiques o virtuals. Reviseu l'estat de les còpies de seguretat en ment, import o exporti informació del sistema i creu agrupacions per simplificar la gestió.
Verificació - Verifica i re-verifica les cadenes d'imatges de còpia de seguretat per assegurar que les seves imatges de còpia de seguretat estan en un bon estat conegut, per tal d'aconseguir una recuperació ràpida i fiable si ocorre un desastre.
Notificació - controli l'estat de les tasques de còpia de seguretat mitjançant les eines de notificació de ShadowProtect ImageManager. Aquestes prestacions li permeten ajustar la configuració de correu electrònic i SMTP per poder notificar automàticament l'èxit o fallada de les tasques de còpia de seguretat.
Consolidació - consolidi automàticament les còpies de seguretat incrementals amb ShadowProtect ImageManager en utilitzar la programació "incrementals en continu". Això minimitza el consum d'emmagatzematge i optimitza l'administració del Pla de Continuïtat de Negoci en proporcionar còpies de seguretat consolidades diàries, setmanals i mensuals.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Acceptar