INFORMACIÓ SOBRE LA NOSTRE FINANCIACIÓ

Cis Informàtica realitza solucions de Renting Evolutives que permeten finançar tant els nous actius tecnològics, com els antics en propietat per mitjà d'un Leaseback.

El Renting es presenta, avui en dia, com la millor manera de gestionar les seves adquisicions amb un pressupost sota control, sense utilitzar recursos o la seva capacitat d´endeutament.

La flexibilitat dels contractes (en qualsevol moment es pot ampliar, renovar o retirar) i la nostra capacitat de revenda al mercat de segona mà d'els equips tornats, son les dues formes més senzilles per evitar l'obsolescència tecnològica, la baixada del rendiment del seu parc i ajustar-se al canvi de les seves necessitats  amb condicions financeres optimitzades.

A més de la financiació, li proporcionem eines de gestió analítica i pressupostaria, permetent un control  del seu parc i mantenint-se informat de les capacitats de renovació  a cada instant.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Acceptar