WIFI

 

Disenyem i implanten sistemes Wifi Empresarials a Hotels , Escoles Naus industrials i a Qualsevol Vivenda o peiti comerç.

Fem enllaços entre edificis i naus industrials amb un rendiment optim pel treballar en tot tipus d'aplicacions i bases de dades. 

Treballem amb primeres Marques com Ubiquiti, Cisco i Mikrotik.

Tenim la solució per controlar l'accés a internet a nivell de usuari , controlan l'ample de banda que utilitza, el temps de conexió .

 

 

Wi-Fi és un mecanisme de connexió de dispositius electrònics sense fils. Els dispositius habilitats amb Wi-Fi, com ara: un ordinador personal, una consola de videojocs, un smartphone o un reproductor d'àudio digital, es poden connectar a Internet a través d'un punt d'accés de xarxa sense fils. Aquest punt d'accés (o hotspot) té un abast d'uns 20 metres en interiors ia l'aire lliure una distància major. Poden cobrir grans àrees la superposició de múltiples punts d'accés.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Acceptar