SAI - Sistema d'alimentació ininterrompuda

Sabies que tenir l'ordinador protegit amb un SAI baixa considerablement el risc de patir una avaria al disc dur amb possibleperdua de dades i protegeix davant fluctuacions electriques inperceptibles a simple vista?

 

Un SAI (Sistema d'Alimentació Ininterrompuda), o més conegut per les sigles en anglès UPS (Uninterruptible Power Supply: 'subministrament d'energia ininterrompible'), és un dispositiu que gràcies a les seves bateries, pot proporcionar energia elèctrica després d'una apagada a tots els dispositius que tingui connectats. Una altra de les funcions de les UPS és la de millorar la qualitat de l'energia elèctrica que arriba als aparells, filtrant pujades i baixades de tensió i eliminant harmònics de la xarxa en el cas de Corrent Altern.

Les UPS donen energia elèctrica a equips anomenats càrregues crítiques, que poden ser aparells mèdics, industrials o informàtics, que com s'ha dit abans, requereixen tenir sempre alimentació i que aquesta sigui de qualitat a causa de la necessitat d'estar en tot moment operatius i sense errors (pics o caigudes de tensió).

L

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Acceptar