Impressores - Pagament per còpia

Des de CIS Informàtica li ajudem a triar els dispositius de impressió, amb les funcionalitats que s'adaptin millor a la seva empresa, depenent del volum de impressió. Treballem amb dos marques líders en el mercat de impressió: Hp i Brother. Els nostres técnics están homologats per aquestes dos marques.

El nostre objectiu és analitzar la seva situació actual de impressió, escaneig i copies, per seleccionar equips i solucions que aportin estalvi de costos, millores tecnològiques i reducció de l’impacte mediambiental. Li ajudarem a escollir la seva futura impressora o multifunció, entre un equip de sobretaula, de grup o departamental, entre un dispositiu que imprimeix en format A4 o A3, en monocrom o en color, amb una velocitat adequada i adaptada al seu volum de impressió.

AMB EL PAGAMENT PER COPIA DE CIS INFORMATICA PAGUI ÚNICAMENT PER LES PAGINES QUE IMPRIMEIXI, A UN PREU ECONÒMIC I DESPREOCUPIS DELS CONSUMIBLES I DEL MANTENIMENT DELS SEUS EQUIPS DE IMPRESSIÓ.

 

Beneficis del contracte del pagament per còpia de CIS Informàtica:

  • Instal·lació i formació dels usuaris.
  • Manteniment integral dels equips de impressió, donant solució als seus problemes en 24 hores.
  • Proveïment automàtic dels consumibles.
  • Pagui només per el que imprimeix, el preu inclou tot: subministraments de consumibles i manteniment dels equips.
  • El pagament per còpia li permetrà estalviar en total fins un 40% dels costos que té actualment.
  • El nostre contracte li permet una visió clara de les seves despeses, eliminant sorpreses.
  • POSSIBLE FINANÇAMENT SENSE INVERSIÓ INICIAL. Pagui una quota fixe mensual per el finançament de la seva impressora + el consum de les pàgines impresses.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Acceptar