Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Blog de notícies i articles

Articles sobre ciberseguretat, malware, dispositius per a empreses i molt més

Aquest article destaca els avantatges de l'automatització per a les empreses, incloent-hi la millora de la productivitat, la reducció de costos i la millora de la qualitat dels productes i serveis. També es fa referència a com l'automatització està transformant el futur de les empreses i com és una eina imprescindible per a la seva evolució i èxit.
Avui parlem dels beneficis de la virtualització per a les empreses, incloent-hi la reducció de costos i l'augment de l'eficiència en la gestió de les dades i les aplicacions. També s'aborda la millora de la seguretat de la informació i la flexibilitat per a treballar des de qualsevol lloc.
L'article ofereix consells per evitar el robatori d'identitat a internet. Es recomana als usuaris a ser cautelosos amb les seves dades personals i a mantenir-les protegides. També es destaca la importància de les contrasenyes segures i l'ús de la verificació en dos passos.
L'article explica com la informàtica ha tingut un impacte significatiu en l'economia mundial, i com s'ha convertit en un factor clau per a la competitivitat i la innovació empresarial.
Explorem la importància de les operacions sostenibles de TI per a les empreses modernes. Es destaca la necessitat d'adoptar les millors pràctiques, es descriuen algunes d'aquestes pràctiques i els beneficis que aporten, així com els desafiaments comuns i alguns estudis de cas d'èxit.
El teletreball s'ha convertit en una pràctica molt habitual a moltes empreses, i la seguretat informàtica és una preocupació creixent en aquest mòn.
La seguretat de la informació és essencial per a qualsevol empresa, ja que les dades confidencials són valuoses per als competidors i els ciberdelinqüents
El mercat negre del malware és un lloc on els delinqüents poden comprar i vendre programari maliciós. Els venedors de malware poden ser individus o grups que tenen experiència en la creació de programari maliciós.
CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.