Condicions d’ús dels formularis

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CIS INFORMATICA I SISTEMES SLU amb CIF B55218317 i domicili social situat en CTRA DE TAIALA Nº 88 BAIXOS 17007 , GIRONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, CIS INFORMATICA I SISTEMES SLU informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

CIS INFORMATICA I SISTEMES SLU informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CIS INFORMATICA I SISTEMES SLU es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic pere@cisinformatica.cat.

Al seu torn, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de CIS INFORMATICA I SISTEMES SLU, dirigint-se per escrit a l’adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902.877.192.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de CIS INFORMATICA I SISTEMES SLU.

Tècnics informàtics

Auditoria gratuïta de ciberseguretat

Ara pots sol·licitar amb nosaltres una auditoria gratuïta per a la teva empresa amb la qual podem saber les vulnerabilitats i forats de seguretat de la infraestructura informàtica. Mitjançant aquest protocol podem preparar pressupostos més ajustats a la mida de cada empresa.