Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Disseny de pàgines web Girona

Dissenyem pàgines web pensades per a incrementar les vendes, optimitzades per a ser amigables per als grans cercadors, amb continguts 100% autogestionables i totalment responsives. Utilitzem les tècniques i els programaris més moderns assegurant un nivell alt de velocitat de càrrega, optimització de les imatges, i seguretat.

Disseny web girona
Pagines web girona

personalització

Crea un disseny únic per a la teva pàgina web que reflecteixi la teva marca i personalitat.

Responsible

Ens assegurem que la teva pàgina web es funciona bé en diferents dispositius mòbils.

Navegació

Millorem l'experiència general de l'usuari per afavorir la interacció amb la pàgina web.

Motors de cerca

Fem que la teva pàgina web sigui amigable pels principals motors de cerca.

Disseny web girona personalitzat per destacar la teva marca

La teva pàgina web Girona és la teva carta de presentació en línia

El nostre equip de professionals del disseny web Girona treballa amb tu per crear un lloc web únic i personalitzat que reflecteixi la identitat i valors de la teva marca. Utilitzem les últimes tendències en disseny per garantir que el teu lloc web tingui una aparença professional i atractiva, alhora que sigui fàcil de navegar per als teus clients. Confia’ns la creació del teu lloc web i destaca en línia.

Accessibilitat

Les pàgines web han de ser accessibles i fàcils d'usar per a tots els usuaris, incloent aquells amb discapacitats o limitacions visuals o auditives.

Responsive design

Les pàgines web han de ser dissenyades per ser visualitzades correctament en diferents dispositius, incloent telèfons mòbils, tauletes i ordinadors.

Seguretat

Les pàgines web han de ser segures per evitar atacs de hackers o virus que puguin afectar el contingut o la informació dels usuaris.

Optimització per a motors de cerca

Les pàgines web han de ser optimitzades per als motors de cerca, de manera que els usuaris puguin trobar fàcilment la pàgina web a través de les cerques.

Contingut de qualitat

Les pàgines web han de tenir contingut útil, informatiu i ben escrit per atraure i mantenir als usuaris a la pàgina.

disseny web Girona

Beneficis del disseny web Girona de CIS Informàtica

Disseny Web Personalitzat

Ofereixem dissenys web personalitzats que capturen l'essència de la teva marca. Cada pàgina és única i s'adapta a les teves necessitats específiques, proporcionant una presència en línia única.

Optimització per Cerca Local

El nostre enfocament de disseny web està específicament orientat a optimitzar la teva presència en línia per als usuaris locals a Girona. Millora la visibilitat en les cerques locals per atraure clients de la teva àrea.

Experiència d'Usuari Intuïtiva

Dissenyem pàgines web amb una interfície fàcil d'utilitzar i una experiència d'usuari intuïtiva. Això augmenta la retenció dels visitants i converteix les visites en clients potencials.

Optimització per a Dispositius Mòbils

Assegurem que les teves pàgines web estiguin totalment optimitzades per a la visualització en dispositius mòbils. Aquesta adaptabilitat millora la satisfacció dels usuaris i el teu posicionament en cercadors.

Càrrega ràpida de Pàgines

La nostra metodologia de disseny prioritzada garanteix que les teves pàgines es carreguin ràpidament. La rapidesa en la càrrega millora l'experiència de l'usuari i potencia el posicionament SEO.​

Optimització SEO Incorporada

Integrem tècniques avançades d'optimització per motors de cerca (SEO) directament al disseny web. Això augmenta la teva visibilitat en línia i facilita la trobada de la teva empresa.​

Integració amb Xarxes Socials

Maximitzem la teva presència en línia connectant la teva pàgina web amb les xarxes socials rellevants. Això augmenta la interacció amb els clients i promou el boca-orella digital.

Analítica Web Avançada

Incorporem eines d'anàlisi web avançades per comprendre el comportament dels visitants. Aquesta informació permet ajustar la teva estratègia digital i maximitzar l'impacte.

Preguntes Freqüents

FAQs

El procés de marqueting per construir una pàgina web consta de diferents fases, que inclouen l’estudi del públic objectiu, la definició de l’objectiu de la pàgina web, la creació d’un disseny atractiu i funcional, la planificació del contingut, l’optimització per a cercadors (SEO), la integració de les xarxes socials, i la posada en marxa de campanyes publicitàries per promocionar la pàgina web. Cada una d’aquestes fases és important perquè la pàgina web sigui atractiva i eficaç en la conversió dels visitants en clients potencials.

Les tendències minimalistes són l’últim crit actualment perquè s’adapten a la manera en què les persones naveguen actualment per la web, que és a través de dispositius mòbils. Això significa que el disseny ha de ser simple, senzill i amb un gran èmfasi en la funcionalitat. El minimalisme també té una imatge moderna i sofisticada, la qual cosa fa que sigui popular en aquesta època en què els dissenys complexes i carregats han perdut terreny.

La usabilitat web és tan important perquè els visitants de la pàgina web necessiten poder navegar per ella de manera fàcil i intuitiva. Si la pàgina web no és fàcil d’utilitzar, els visitants es frustraran i marxaran a altres pàgines web, cosa que afectarà negativament la taxa de rebots i la puntuació de l’experiència de l’usuari (UX). A més, la usabilitat web també té un impacte directe en la conversió de visitants a clients, ja que si la pàgina web és fàcil d’utilitzar, els visitants estaran més disposats a fer una compra o sol·licitar un servei.