Disseny de pàgines web

Dissenyem pàgines web pensades per a incrementar les vendes per a qualsevol mena de negoci, optimitzades per a ser amigables per als grans cercadors, amb continguts 100% autogestionables i totalment responsives. Utilitzem les tècniques i els programaris més moderns assegurant un nivell molt alt de velocitat de càrrega, optimització de les imatges, i seguretat.

disseny web girona

Perquè les pàgines web són tan importants?

Per la senzilla raó que una pàgina web amb un bon disseny és la imatge, l'autèntic i veritable aparador als ulls del món, de la seva empresa o negoci a internet.

A CIS Informàtica crearem la seva pàgina web basant-nos en les seves necessitats, analitzarem el públic objectiu, posant al dia les funcionalitats del lloc web. La seva web marcarà la diferència amb els seus competidors.

Per a nosaltres, el disseny és cap dalt i molt rellevant. Sabem diferenciar què és realment un disseny d’una pàgina web de qualitat. Un disseny que sigui suficientment potent com per canviar la percepció de la marca i augmentar el nombre de visites.

Tenir una bona estructura i un bon disseny de pàgina web permet obtenir més visites, amb les quals augmentarem el retorn de la inversió (ROI), és a dir, el retorn (a llarg termini) dels diners que vostè ha invertit en el projecte.

Amb nosaltres gaudirà d’un disseny diferenciat de la competència, 100% personalitzat i adaptat als canons de la seva marca, situat als llocs de lideratge del seu sector, cosa que li permetrà donar a conèixer la seva imatge, els seus productes o serveis més fàcilment.

Característiques

Sobre el Disseny

diseño paginas web

Disseny web atractiu

Pàgines web de disseny atractiu per a elevar la percepció de confiança de la teva marca o negoci als ulls del món. Un bon disseny web fomenta una bona experiència d'usuari, afavoreix el retorn de visites i en disminueix la taxa de rebot.

Pàgines web de disseny responsive

pàgina Web responsive

Tots els llocs web són creats amb disseny web responsive i adaptable a la mida de les pantalles d'ordinador, tauletes i telèfons mòbils. Això augmenta en gran mesura la comoditat a l'hora de visualitzar la mateixa pàgina en dispositius diferents.

diseño web wordpress

Facilitat d'ús

La gran majoria de continguts de les nostres pàgines web són 100% autogestionables, de fàcil aprenentatge i no requereixen l'ajuda d'un tècnic per fer-hi canvis. La usabilitat és un concepte clau en aquesta mena de projectes.

sobre la Performance

creacion de pàginas web

Seguretat web

Construïm les nostres pàgines web amb programaris de seguretat web que contenen tallafocs, anti-malware i anti-spam per aturar ciberamenaces que puguin atacar o malmetre les dades del lloc web.

seo girona

Velocitat de càrrega

Pàgines web creades per a una gran velositat de càrrega, especialment per als mòbils on la descàrrega de dades és més sensible. Una bona velocitat de càrrega és un factor favorable per al posicionament SEO als grans cercadors.

posicionamiento web

Amigables per als cercadors

A l'hora de construir la pàgina web es consideren certes bones pràctiques pel que fa a l'arquitectura de la informació o l'optimització dels seus continguts per tal d'afavorir-ne un posicionament amigable.

Les pàgines web són el suport interactiu ideal per oferir un servei, facilitar informació, fer negoci, etc. d'una manera més completa i directe que qualsevol altre.
Vinton Cerf
Enginyer
CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.