Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Disseny de pàgines web Girona

Dissenyem pàgines web pensades per a incrementar les vendes, optimitzades per a ser amigables per als grans cercadors, amb continguts 100% autogestionables i totalment responsives. Utilitzem les tècniques i els programaris més moderns assegurant un nivell alt de velocitat de càrrega, optimització de les imatges, i seguretat.

dise√Īo de paginas web girona

personalització

Crea un disseny √ļnic per a la teva p√†gina web que reflecteixi la teva marca i personalitat.

Responsible

Ens assegurem que la teva pàgina web es funciona bé en diferents dispositius mòbils.

Navegació

Millorem l'experiència general de l'usuari per afavorir la interacció amb la pàgina web.

Motors de cerca

Fem que la teva pàgina web sigui amigable pels principals motors de cerca.

Disseny personalitzat per destacar la teva marca

El teu lloc web és la teva carta de presentació en línia

El nostre equip de professionals del disseny treballa de la m√† amb tu per crear un lloc web √ļnic i personalitzat que reflecteixi la identitat i valors de la teva marca. Utilitzem les √ļltimes tend√®ncies en disseny per garantir que el teu lloc web tingui una aparen√ßa professional i atractiva, alhora que sigui f√†cil de navegar per als teus clients. Confia’ns la creaci√≥ del teu lloc web i destaca en l√≠nia.

Accessibilitat

Les pàgines web han de ser accessibles i fàcils d'usar per a tots els usuaris, incloent aquells amb discapacitats o limitacions visuals o auditives.

Responsive design

Les pàgines web han de ser dissenyades per ser visualitzades correctament en diferents dispositius, incloent telèfons mòbils, tauletes i ordinadors.

Seguretat

Les pàgines web han de ser segures per evitar atacs de hackers o virus que puguin afectar el contingut o la informació dels usuaris.

Optimització per a motors de cerca

Les pàgines web han de ser optimitzades per als motors de cerca, de manera que els usuaris puguin trobar fàcilment la pàgina web a través de les cerques.

Contingut de qualitat

Les p√†gines web han de tenir contingut √ļtil, informatiu i ben escrit per atraure i mantenir als usuaris a la p√†gina.

Preguntes Freq√ľents

FAQs

El proc√©s de marqueting per construir una p√†gina web consta de diferents fases, que inclouen l’estudi del p√ļblic objectiu, la definici√≥ de l’objectiu de la p√†gina web, la creaci√≥ d’un disseny atractiu i funcional, la planificaci√≥ del contingut, l’optimitzaci√≥ per a cercadors (SEO), la integraci√≥ de les xarxes socials, i la posada en marxa de campanyes publicit√†ries per promocionar la p√†gina web. Cada una d’aquestes fases √©s important perqu√® la p√†gina web sigui atractiva i efica√ß en la conversi√≥ dels visitants en clients potencials.

Les tend√®ncies minimalistes s√≥n l’√ļltim crit actualment perqu√® s’adapten a la manera en qu√® les persones naveguen actualment per la web, que √©s a trav√©s de dispositius m√≤bils. Aix√≤ significa que el disseny ha de ser simple, senzill i amb un gran √®mfasi en la funcionalitat. El minimalisme tamb√© t√© una imatge moderna i sofisticada, la qual cosa fa que sigui popular en aquesta √®poca en qu√® els dissenys complexes i carregats han perdut terreny.

La usabilitat web √©s tan important perqu√® els visitants de la p√†gina web necessiten poder navegar per ella de manera f√†cil i intuitiva. Si la p√†gina web no √©s f√†cil d’utilitzar, els visitants es frustraran i marxaran a altres p√†gines web, cosa que afectar√† negativament la taxa de rebots i la puntuaci√≥ de l’experi√®ncia de l’usuari (UX). A m√©s, la usabilitat web tamb√© t√© un impacte directe en la conversi√≥ de visitants a clients, ja que si la p√†gina web √©s f√†cil d’utilitzar, els visitants estaran m√©s disposats a fer una compra o sol¬∑licitar un servei.

CIS Informatica Girona

Butllet√≠ gratu√Įt

Subscriu-te al nostre butllet√≠ per estar al corrent de les √ļltimes novetats en inform√†tica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.