Servei Tècnic Informàtic

Servei Tècnic Informàtic

Manteniment informàtic a Girona disponible a domicili

Manteniment informàtic a Girona disponible a domicili

A CIS Informàtica disposem d’un equip tècnic professional preparat per a proporcionar solucions ràpides i efectives als problemes del dia a dia, amb anticipació a futures incidències informàtiques. T’assessorarem i et donarem resposta a les teves preguntes quan ho necessitis.

El nostre servei tècnic informàtic i manteniment dona resposta tant amb assistència remota com a domicili alhora de solucionar incidències de hardware i Software, Programes ERP, Perifèrics, Xarxes, WiFI, o qualsevol altre aparell o programa informàtic. 

CIS Informàtica disposem d’un equip tècnic professional preparat per a proporcionar solucions elegants i efectives als problemes amb anticipació a les futures incidències informàtiques. T’assessorarà i et donarà resposta a totes les teves preguntes quan més ho necessitis.

El nostre servei tècnic informàtic i manteniment també pot venir al teu domicili a instal·lar equips informàtics o gestionar incidències. O bé, si és un problema del programari, es podria solucionar, també,  per mitjà de l’assistència remota

servei tecnic informatic

informàtica a Girona

Servei ràpid i eficaç amb un equip tècnic multidisciplinari preparat per donar una resposta ràpida a qüalsevol problema informàtic.

servicio tecnico ordenadores girona

Manteniment informàtic

Realitzem manteniments Preventius i Proactius a sistemes informàtics que ho requereixin.

servicio tecnico informatico

Servei tècnic professional

.Analitzem i posem en marxa sistemes informàtics d'alta disponibilitat i seguretat. Realitzem el Manteniment informàtic a empreses amb suport Proactiu i Reactiu.

Reparació d'Equips Informàtics

Disposem d'un ampli taller de reparacions on Reparem i configurem aparells ,equips Infomàtics: Servidors, Sobretaula, allinone, portatils,Routing,Switching, perifèrics i altres dispositius electrònics.

asistencia remota

Assistència remota

Servei d'assistència remota immediata per resoldre problemes informàtics de qüalsevol origen contactant a traves de telefon, Whatsapp o formulari Web.

copia de seguretat

Recuperació de dades

Disposem d'un servei de recuperació de dades de discs durs malmesos tant fisicament com per l'acció d'un virus informàtic.

A CIS Informàtica disposem d’un equip tècnic informàtic que t’assessorarà i et donarà la millor resposta quan ho necessitis.

Tenim taller propi de servei tècnic d’ordinadors, instal·lació d’equips informàtics i posada en marxa de sistemes físics i virtuals amb entorns Windows, Linux i Mac OS, VPN (xarxa privada virtual), firewalls de seguretat perimetral, antivirus endpoint i sistemes de prevenció i detecció de Ramsonware (virus d’encriptació per rescat), switching Layer 2 i layer 3, sistemes NAS (Servidors d’emmagatzematge).

Disposem d’una potent plataforma d’anàlisi i Monitoratge de tota la xarxa i ordinadors de l’empresa que ens permet detectar incidències o inclús  anticipar-nos a elles.

Disposem de tarifes planes adaptades a les necessitats de petites i mitjanes empreses. Un servei proactiu amb el qual revisem periòdicament el funcionament de servidors i ordinadors de la xarxa,  còpies de seguretat, antivirus, tallafocs i us fem arribar un informe de l’estat general, possibles incidències i millores del vostre sistema informàtic.

Servei tècnic per a empreses

Treballem per tot el territori català.

El servei tècnic de CIS Informàtica disposa d’una modalitat per a empreses que per mitjà d’una quota mensual, realitzem un manteniment preventiu i proactiu, monitoritzant i controlant el bon funcionament de la infraestructura informàtica de l’empresa i els equips. Solucionem les incidències i en procurem un estat òptim i eficient per al seu ús diari.

serveis informàtics per a empreses de tot Catalunya

Vine a la nostra

Botiga d'informàtica

Disposem de botiga amb taller propi on reparem ordinadors, portàtils, tauletes i tota mena d’aparells informàtics. Pots aparcar davant mateix de la botiga per més comoditat. Estem a poca distància de la sortida d’autopista Girona Oest al costat mateix del Polígon de Domeny.

  • Treballem amb qualsevol marca: PC, Apple, 
  • Treballem amb qualsevol Sistema operatiu: Windows, IOS, Android, Linux, Unix…
  • Reparem, també, altres dispositius electrònics: tauletes, mòbils, impressores, routers, etc.
  • El nostre servei tècnic informàtic es pot desplaçar fins al domicili dins les províncies de Girona i Barcelona.
  • Els nostres tècnics poden resoldre de forma remota , qüalsevol incidència en el seu sistema informàtic.
    MÉS INFORMACIÓ
  • Recuperem les dades de discs durs que s’han espatllat o deteriorat.

Tens una incidència?

Escriu-nos un missatge amb el problema en qüestió o demana la teva informació.

O, també, pots trucar-nos directament aquí

0/5 (0 Reviews)