Servei tècnic informàtic

Solucions ràpides i efectives per a PIMES i autònoms

Disposem d’un equip de servei tècnic professional preparat per a proporcionar solucions ràpides i efectives als problemes informàtics, amb anticipació i minimització de  futures incidències. T’assessorarem i et donarem resposta a les teves preguntes quan ho necessitis.

El nostre servei tècnic informàtic i manteniment dona resposta tant amb assistència remota com a domicili a l’hora de solucionar incidències de hardware i Software, Programes ERP, Perifèrics, Xarxes, WiFI, o qualsevol altre aparell o programa informàtic. 

Serveis informàtics per a empreses

assistencia informatica a domicili a Girona

Informàtica a domicili

Solució d'incidències informàtiques a domicili per a problemes que requereixin una assistència física per a autònoms, petites i mitjanes empreses.

reparacion de ordenadores en Girona

Reparació d'ordinadors

Reparació d'ordinadors de totes les marques, PC de sobretaula, ordinadors portàtils, Apple, També reparem telèfons mòbils, tauletes i dispositius perifèrics.

Reparacion disco duro y recuperacion de datos

Recuperació de dades disc dur

Disposem d'un servei de reparació i recuperació de dades de discs durs malmesos tant físicament com per l'acció d'un virus informàtic.

informaticos en girona

informàtics de Girona

Tots els nostres tècnics són personal qualificat a punt per a proporcionar un servei ràpid i eficaç juntament amb un equip multidisciplinari preparat per donar una resposta ràpida a qualsevol problema informàtic.

copia de seguretat informatica

Còpies de seguretat

Gestionem i automatitzem còpies de seguretat de base de dades per a protegir i salvaguardar la informació de les empreses de qualsevol amenaça.

asistencia remota soporte tecnico distancia

Assistència remota

Servei d'assistència remota immediata per resoldre problemes de configuració o software de qualsevol origen contactant a través de telèfon.

ciberseguridad girona

Serveis en ciberseguretat

Els nostres serveis informàtics estan íntimament relacionats entre, servei tècnic, seguretat informàtica i el Cloud. Aquestes són les tres premisses fonamentals per a una infraestructura empresarial saludable.

Servei tècnic també per al cloud computing

Servei tècnic al cloud

EL servei tècnic fa ús de la informàtica al núvol (serveis Cloud) especialment per raons de seguretat, escalabilitat i relació qualitat-preu.

servei tecnic informatic per a empreses

Subscripció per a empreses

Servei prioritari de manteniment disposició de les empreses, amb la qual s'hi inclouen diverses prestacions, tals com desplaçaments, revisions periòdiques, observació i anàlisi prioritaris, ciberseguretat, etc.

Garantim resultats de qualitat

Disposem d’un equip de servei tècnic professional preparat per a proporcionar solucions ràpides i efectives als problemes informàtics. Ens anticipem a futures incidències i en minimitzem la nova aparició de problemes. 

T’assessorarem i et donarem resposta a les teves preguntes quan ho necessitis. Donem respostes i solucions tant per assistència remota com a domicili a l’hora de solucionar incidències de hardware i Software, programes ERP, Perifèrics, Xarxes, WiFI, o qualsevol altre aparell o programa informàtic. 

Disposem de tarifes planes adaptades a les necessitats de petites i mitjanes empreses. Un servei proactiu amb el qual revisem periòdicament el funcionament de servidors i ordinadors de la xarxa,  còpies de seguretat, antivirus, tallafocs i us fem arribar un informe de l’estat general, possibles incidències i millores del vostre sistema informàtic.

Restarem sempre a la seva disposició

Assessori's ara sense cap compromís!