Servei tècnic informàtic

Solucions ràpides i efectives per a PIMES i autònoms

Proporcionem solucions ràpides i efectives als problemes informàtics, amb anticipació i minimització de  futures incidències i responem a elles tant amb assistència remota en línia com a domicili.

Serveis de manteniment informàtic
copies de seguretat

Còpies de seguretat

Gestionem i automatitzem còpies de seguretat de base de dades per a protegir i salvaguardar la informació de les empreses de qualsevol amenaça.

Ciberseguretat

Serveis en ciberseguretat

Els nostres serveis informàtics estan íntimament relacionats entre, servei tècnic, seguretat informàtica i el Cloud. Aquestes són les tres premisses fonamentals per a una infraestructura empresarial saludable.

servei tecnic al núvol

Servei tècnic al cloud

EL servei tècnic fa ús de la informàtica al núvol (serveis Cloud) especialment per raons de seguretat, escalabilitat i relació qualitat-preu.

servei tecnic a domicili

Informàtica a domicili

Solució d'incidències informàtiques a domicili per a problemes que requereixin una assistència física per a autònoms, petites i mitjanes empreses.

Suport remot online

Assistència remota

Servei d'assistència remota immediata per resoldre problemes de configuració o software de qualsevol origen contactant a través de telèfon.

servei tecnic informatic per a empreses

Subscripció per a empreses

Servei prioritari de manteniment disposició de les empreses, amb la qual s'hi inclouen diverses prestacions, tals com desplaçaments, revisions periòdiques, observació i anàlisi prioritaris, ciberseguretat, etc.

Garantim resultats de qualitat

Disposem d’un equip de servei tècnic professional preparat per a proporcionar solucions ràpides i efectives als problemes informàtics. Ens anticipem a futures incidències i en minimitzem la nova aparició de problemes. 

T’assessorarem i et donarem resposta a les teves preguntes quan ho necessitis. Donem respostes i solucions tant per assistència remota com a domicili a l’hora de solucionar incidències de hardware i Software, programes ERP, Perifèrics, Xarxes, WiFI, o qualsevol altre aparell o programa informàtic. 

Disposem de tarifes planes adaptades a les necessitats de petites i mitjanes empreses. Un servei proactiu amb el qual revisem periòdicament el funcionament de servidors i ordinadors de la xarxa,  còpies de seguretat, antivirus, tallafocs i us fem arribar un informe de l’estat general, possibles incidències i millores del vostre sistema informàtic.

Restarem sempre a la seva disposició

Assessori's ara sense cap compromís!

Tècnics informàtics

Auditoria gratuïta de ciberseguretat

Ara pots sol·licitar amb nosaltres una auditoria gratuïta per a la teva empresa amb la qual podem saber les vulnerabilitats i forats de seguretat de la infraestructura informàtica. Mitjançant aquest protocol podem preparar pressupostos més ajustats a la mida de cada empresa.