Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Servei tècnic informàtic

Proporcionem solucions ràpides i efectives als problemes informàtics, amb anticipació i minimització de futures incidències i responem a elles tant amb assistència remota en línia com a domicili.

Solucions Ràpides i efectives per als teus equips

Et garantim una solució ràpida i efectiva per a qualsevol problema que pugui sorgir en els teus equips informàtics. El nostre equip de tècnics qualificats està a la teva disposició per solucionar des de les incidències més simples fins als problemes més complexos.

A més, el nostre servei tècnic ofereix un manteniment preventiu per evitar problemes futurs en els teus equips i un suport proactiu per assegurar el correcte funcionament de les teves infraestructures tecnològiques. 

Ràpids

Professionals altament qualificats i compromesos a resoldre els teus problemes

Proactius

Treballem activament prevenint incidències informàtiques complexes

Personalitzats

Ens adaptem a les teves necessitats oferint solucions personalitzades

Accessibles

Estem sempre disponibles per ajudar-te amb qualsevol problema o dubte.

Servei

Manteniment preventiu, pro-actiu i reactiu

Amb el nostre equip de tècnics especialitzats i les nostres eines de supervisió i diagnòstic, podràs estar tranquil i centrar-te en el creixement del teu negoci, deixant en mans de CIS la gestió i el manteniment de la teva infraestructura en el núvol.

Informàtica al núvol

Desbloqueja la teva empresa dels límits físics amb la informàtica al núvol, que et permet accedir a les teves dades i aplicacions des de qualsevol lloc i dispositiu.

Ciberseguretat

Protegeix la teva empresa de les amenaces digitals amb la ciberseguretat, que garanteix la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les teves dades i sistemes.

Comunicacions

Millora la productivitat de la teva empresa amb les comunicacions eficients, que permeten la col·laboració en temps real i la connexió amb clients i proveïdors de forma fàcil i ràpida.

Servei ràpid

El nostre equip de tècnics informàtics està disponible per ajudar-te en tot moment, amb temps de resposta ràpids per garantir que els teus problemes informàtics es resolguin el més aviat possible.

Experiència experta

Disposem de professionals de gran experiència i coneixements tècnics, garantint que rebràs un servei de qualitat i que els teus problemes informàtics seran resolts correctament.

Solucions personalitzades

Cada client té necessitats úniques, per això oferim solucions personalitzades per garantir que els teus problemes informàtics es resolguin de la manera més adequada per al teu negoci.

Servei integral

Cobrim des de la resolució de problemes informàtics puntuals fins a la gestió completa dels teus sistemes i xarxes informàtiques, per garantir que el teu negoci funciona sense problemes.

Preguntes Freqüents

FAQs

El suport tècnic informàtic és un servei que ajuda les empreses a resoldre problemes relacionats amb els seus sistemes informàtics. Això inclou problemes de hardware, software i xarxes. Les empreses necessiten aquest servei per garantir que els seus sistemes informàtics estiguin en bon estat de funcionament, per evitar temps d’inactivitat i pèrdues financeres.

Els nostres serveis de suport tècnic informàtic per a empreses inclouen: instal·lació i configuració de maquinari i programari, resolució de problemes, actualitzacions i manteniment de sistemes, assesitències remotes per internet, i monitorització de xarxes.

L’assistència remota pot solucionar una gran varietat de problemes informàtics, com ara virus informàtics, problemes de connexió a internet, errors de programari, configuració de dispositius, etc. També pot ser utilitzada per a tasques de manteniment com la neteja del disc dur, la desfragmentació, actualitzacions de software, etc.

Contractar els nostres serveis de suport tècnic informàtic per a empreses ofereix molts beneficis, com ara: estalvi de temps i diners, millora del rendiment del sistema informàtic, prevenció de problemes, actualització de les tecnologies i millora de la seguretat informàtica.

Podeu sol·licitar el nostre servei tècnic informàtic per a empreses trucant al nostre número de telèfon o enviant un correu electrònic. Un membre del nostre equip de suport tècnic es posarà en contacte amb vostè per programar una cita per a la solució dels problemes.

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.