Disseny de pàgines web

Dissenyem pàgines web pensades per a incrementar les vendes per a qualsevol mena de negoci, optimitzades per a ser amigables per als grans cercadors, amb continguts 100% autogestionables i totalment responsives. Utilitzem les tècniques i els programaris més moderns assegurant un nivell molt alt de velocitat de càrrega, optimització de les imatges, i seguretat.

disseny web girona

Perquè les pàgines web són tan importants?

Per la senzilla raó que una pàgina web amb un bon disseny és la imatge, l'autèntic i veritable aparador als ulls del món, de la seva empresa o negoci a internet.

A CIS Informàtica crearem la seva pàgina web basant-nos en les seves necessitats, analitzarem el públic objectiu, posant al dia les funcionalitats del lloc web. La seva web marcarà la diferència amb els seus competidors.

Per a nosaltres, el disseny és cap dalt i molt rellevant. Sabem diferenciar què és realment un disseny d’una pàgina web de qualitat. Un disseny que sigui suficientment potent com per canviar la percepció de la marca i augmentar el nombre de visites.

Tenir una bona estructura i un bon disseny de pàgina web permet obtenir més visites, amb les quals augmentarem el retorn de la inversió (ROI), és a dir, el retorn (a llarg termini) dels diners que vostè ha invertit en el projecte.

Amb nosaltres gaudirà d’un disseny diferenciat de la competència, 100% personalitzat i adaptat als canons de la seva marca, situat als llocs de lideratge del seu sector, cosa que li permetrà donar a conèixer la seva imatge, els seus productes o serveis més fàcilment.

Característiques

Sobre el Disseny

diseño paginas web

Disseny web atractiu

Pàgines web de disseny atractiu per a elevar la percepció de confiança de la teva marca o negoci als ulls del món. Un bon disseny web fomenta una bona experiència d'usuari, afavoreix el retorn de visites i en disminueix la taxa de rebot.

Pàgines web de disseny responsive

pàgina Web responsive

Tots els llocs web són creats amb disseny web responsive i adaptable a la mida de les pantalles d'ordinador, tauletes i telèfons mòbils. Això augmenta en gran mesura la comoditat a l'hora de visualitzar la mateixa pàgina en dispositius diferents.

diseño web wordpress

Facilitat d'ús

La gran majoria de continguts de les nostres pàgines web són 100% autogestionables, de fàcil aprenentatge i no requereixen l'ajuda d'un tècnic per fer-hi canvis. La usabilitat és un concepte clau en aquesta mena de projectes.

sobre la Performance

creacion de pàginas web

Seguretat web

Construïm les nostres pàgines web amb programaris de seguretat web que contenen tallafocs, anti-malware i anti-spam per aturar ciberamenaces que puguin atacar o malmetre les dades del lloc web.

seo girona

Velocitat de càrrega

Pàgines web creades per a una gran velositat de càrrega, especialment per als mòbils on la descàrrega de dades és més sensible. Una bona velocitat de càrrega és un factor favorable per al posicionament SEO als grans cercadors.

posicionamiento web

Amigables per als cercadors

A l'hora de construir la pàgina web es consideren certes bones pràctiques pel que fa a l'arquitectura de la informació o l'optimització dels seus continguts per tal d'afavorir-ne un posicionament amigable.

pagina web

Les pàgines web són la joia de la corona de tota campanya de màrqueting.

Les nostres pàgines web contemplen tots els detalls, ofereixen sinergies entre els textos, les imatges, els vídeos, el disseny i els continguts que hi ha en elles.
Tot està optimitzat de manera que siguin el màxim d’amigables per als cercadors.
També gaudirà d’una elevada garantia i suport tècnic per a un funcionament òptim, on hi predomina la seva satisfacció com a client.

Les pàgines web són el suport interactiu ideal per oferir un servei, facilitar informació, fer negoci, etc. d'una manera més completa i directe que qualsevol altre.
Cerf Vint
Vinton Cerf
Enginyer

Necessites un bon projecte per al teu negoci?

Escull la pàgina web que més s'adapta a tu!

ONE Page

Tot en una sola pàgina
 • Lloc web d'una sola pàgina
 • De fàcil manteniment
 • Preu més assequible
 • De disseny atractiu

Web Corporativa

Web corporativa a mida de cada negoci
 • Alta percepció de marca
 • Serveis molt més detallats
 • Gran capacitat de continguts
 • Capacitat SEO molt amigable
 • Amb blog de notícies o artícles
Popular

Botiga virtual

Pàgnia web E-commerce de venda en línia
 • Alta percepció de marca
 • Productes molt més detallats
 • Funciona les 24h / 365dies
 • Automatizació de les vendes
 • Estalvi en infraestructura de negoci

* Aquí hi ha els 3 dels exemples més comuns de pàgines web i els seus preus poden variar molt en funció de cada necessitat. Si no tens clar quin tipus de pàgina web necessites no esperis més i demana’ns tota la informació que necessitis. L’assessorament és una part vital davant d’una elecció tan important.