Wifi, routers i velocitat a internet

Estàs aprofitant tota la velocitat de la teva connexió a internet?

Instal·lem tota mena de router wifi, millores de velocitat de connexió a internet, intranet i altres instal·lacions informàtiques

La majoria de les llars no aprofiten tota la potència de la seva connexió a internet a causa de l’evident degradació de la distància entre dispositius i obstacles intermedis.

Millorem qualitativament la connexió a internet de casa o el teu negoci amb instal·lacions de router wifi d’alta cobertura i seguretat, repetidors i extensions de fibra.

router wifi

Vols aprofitar tota la velocitat de connexió wifi?

nosaltres et podem ajudar!

El routers wifi que les companyies d'ADSL i fibra òptica proporcionen de sèrie són, de vegades, aparells tècnicament deficients i de poca qualitat. Per tant, és força normal que tinguin més problemes pel que fa als obstacles naturals d'una llar o un negoci.

A CIS Informàtica assessorem, instal·lem i proporcionem diferents solucions en funció de les necessitats de cada llar.

router wifi

Router wifi

Instal·lació i configuració de router wifi d'alta capacitat amb què millorar tant la connexió a internet, la seva velocitat de transferència i el nivell de seguretat de la xarxa sense fils.

repetidor wifi conexion internet

Repetidor wifi

Un repetidor wifi és un aparell que pren el senyal wifi del router principal i la repeteix amb nova potència d'antena i proporciona un nou abast de connexió sense fils.

wifi acces point conexion a internet

acces point

Requereix la instal·lació d'un cable fins al nou punt d'accés de connexió wifi. Tanmateix, la qualitat de la connexió és del 100% del senyal original amb un aparell de gran potència.

PLC wifi

Un aparell que es connecta al corrent elèctric i pren el senyal original del router wifi i el repateix novament per la infraestructura de l'edifici. És l'opció més econòmica.

Altres INTAL·LACIONS

INTRANET I XARXES INFORMÀTIQUES

Instal·lem i configurem tota mena de xarxes locals informàtiques, connectem xarxes empresarials entre si, mantenim i reparem dispositius i ordinadors, tant per a particulars i empreses des dels inicis de la nostra empresa. Aquest servei està molt relacionat amb el nostre servei més famos i habitual, el manteniment informàtic i de reparació

FIBRA ÒPTICA I cablejat estructurat

Instal·lem xarxa estructurada d'alta velocitat de connexió i Fibra Òptica. Disposem de mitjans tècnics per la seva correcte instal·lació i certificació.

NETWORKING

Instal·lació i configuració de Switch Gigabit i 10 Gbps, segmentació de xarxes VLAN, Firewall, VPN, encaminadors amb la màxima seguretat per l'empresa.

manteniment de xarxes informatiques

armaris rack

Instal·lació i manteniment professional d'armaris Rack per a empreses.

wimax girona

WIMAX

instal.lem xarxes per interconnectar naus industrials, oficines,cases i tots tipus d'edificis en alta velocitat i màxima seguretat.

Necessites assessorament?

Posa't en contacte amb nosaltres

Truca’ns al 972 22 89 43 o envia’ns un missatge amb el nostre formulari de contacte i t’assessorarem sobre quina és la millor solució per al teu cas.
Sense compromís!

sit nec Aenean ipsum sem, lectus suscipit Lorem nunc leo. leo

Aquest lloc web fa ús de galetes per a millorar l'experiència d'usuari.

Si continues navegant acceptes les condicions de la política de galetes.