Seguretat informàtica

Especialistes en seguretat informàtica a Girona

La ciberseguretat és una disciplina de la informàtica que procura blindar la integritat de tots els sistemes informàtics minimitzant les seves vulnerabilitats amb la finalitat de protegir la informació que contenen.

Perquè la seguretat informàtica és tan important?

Actualment la informació és el bé més preuat per a les empreses i les persones i per altra banda els atacs informàtics són més freqüents i complexos, arribant a tenir conseqüències molt greus tant en el pla empresarial com per al personal.

Som especialistes en seguretat informàtica i estem altament compromesos a tots els nivells, especialment amb la ciberseguretat.

Seguretat informatica firewall

Firewall perimetral

Tallafocs de seguretat perimetral per a la protecció de xarxes empresarials, xarxes wi-fi i al núvol. Connexions Segures VPN,etc.

CIS Informatica antivirus

ANTIVIRUS

Antivirus informàtic per protegir xarxes empresarials o equips d'infecció de virus informàtics.

Strategy & Innovation

Auditoria de seguretat informatica

AUDITORIA DE CIBERSEGURETAT

Servei de diagnòstic i auditoria de CIS Informàtica per informar del nivell de vulnerabilitat de la seva xarxa informàtica.

Backup online

BACKUP ONLINE

Gestió i automatització de còpies de seguretat externalitzades de forma segura fora de la infraestructura de l'empresa.

Strategy & Innovation

Som especialistes en productes i serveis de seguretat informàtica, capaços de garantir un alt nivell de protecció de xarxes empresarials i particulars davant d’atacs de criptolockers, virus, encriptació de bases de dades, entre d’altres ciberamenaces.
Els nostres tècnics establiran un diagnòstic de les vulnerabilitats dels seus equips o xarxes per preparar-li una infraestructura a mida de les seves necessitats i proporcionar-li la tranquil·litat que el seu negoci necessita.

La “Ciberseguretat” és un concepte nascut en les últimes dècades que refereix a la seguretat que afecta els sistemes informàtics que utilitzen informació.
A CIS Informàtica som molt conscients del valor d’aquesta informació i li oferim els serveis de les nostres principals eines de seguretat informàtica. Totes elles amb la garantia de compliment de la nova Llei de Protecció de Dades Europea del 2018 i avalades per líders mundials com ESET o SONICWALL.

Tot és per a la teva tranquil·litat​

Posa-ho difícil als criptolockers!​

Els atacs amb virus tipus criptolocker es van començar a extendre el 2013 i poden entrar de varies formes. Una d’elles és a través d’un  correu electrònic amb un arxiu adjunt. Un altre,  entrant al pc a través del port 3389. Una vegada activat, el malware xifra la informació que conté l’ordinador i altres ordinadors de la xarxa que siguin accessibles a la xarxa i segresten les dades demanant un rescat economic a través de  Bitcoins amb un plaç limitat de temps i avisant que sinó , les dades seran irrecuperables.

Ciberseguridad

Formulari de contacte

Posa’t en contacte amb nosaltres i demana la teva informació.

O, també, pots trucar-nos directament aquí

Lorem elit. Curabitur venenatis vulputate, venenatis,