Servei Tècnic Informàtic

A domicili

A CIS Informàtica disposem d’un equip tècnic professional que t’assessorarà i et donarà la millor resposta quan ho necessitis.

servicio técnico informatico

Servei tècnic informàtic

Servei ràpid i eficaç amb un equip tècnic multidisciplinar a domicili o al taller.

projectes informàtics

Analitzem i posem en marxa sistemes informàtics d'alta disponibilitat i seguretat.

Servei Premium

Modalitat de manteniment ajustada a les necessitats de cada client amb suport Proactiu i Reactiu.

Reparació d'ordinadors

Reparem i configurem ordinadors de sobretaula, portatils, perifèrics i altres dispositius electrònics.

Assistència remota

Servei d'assistència remota. Ens connectem quan ho necessites i t'ho solucionem a distància.

Recuperació de dades

Disposem d'un servei de recuperació i extracció de dades de discs durs malmesos.

A CIS Informàtica disposem d’un equip tècnic professional que t’assessorarà i et donarà la millor resposta quan ho necessitis.

Tenim taller propi de reparació d’ordinadors, instal·lació d’equips informàtics i posada en marxa de sistemes físics i virtuals amb entorn Windows, Linux i Mac OS, VPN (xarxa privada virtual), firewalls de seguretat perimetral, antivirus endpoint i sistemes de prevenció i detecció de Ramsonware (virus d’encriptació per rescat), switching Layer 2 i layer 3, sistemes NAS (Servidors d’emmagatzematge).

Disposem d’una potent plataforma d’anàlisi i controls de tota la xarxa i ordinadors de l’empresa que ens permet detectar incidències o inclús  anticipar-nos a elles.

Disposem de tarifes planes adaptades a les necessitats de petites i mitjanes empreses. Un servei proactiu amb el qual revisem periòdicament el funcionament de servidors i ordinadors de la xarxa,  còpies de seguretat, antivirus, tallafocs i us fem arribar un informe de l’estat general, possibles incidències i millores del vostre sistema informàtic.

No et preocupis més!

Que ja ens n'ocupem nosaltres

El servei tècnic de CIS Informàtica disposa d’una modalitat Premium per a empreses mitjançant una quota mensual o anual amb la qual prenem un control constant de la infraestructura tècnica de l’empresa.

Servicio técnico informàtica i Diseño web

Reparació d'ordinadors, dispositius i perifèrics

A la botiga d'informàtica

Disposem de botiga i taller propi on reparem ordinadors , portàtils,tablets i tot tipus d’aparells informàtics. Pots aparcar davant mateix de la botiga per mes comoditat. Estem a poca distancia de la sortida d’autopista Girona Oest al costat mateix del Polígon de Domeny.

Formulari de contacte

Posa’t en contacte amb nosaltres i demana la teva informació.

O, també, pots trucar-nos directament aquí