VOIP o Telefonia IP

Serveis i instal·lació de telefonia IP per a empreses

Què és la veu per internet o voip?

VOIP telefonia ip centralita virtual girona

La veu per internet o VOIP, també anomenada telefonia IP és una tecnologia creada per a mantenir converses telefòniques a través d'internet, sense necessitat d'utilitzar la xarxa telefònica tradicional.

VOIP per a empreses

Les característiques de la telefonia IP ofereixen molts avantatges a les empreses. Qualitat garantida en el servei de veu i dades. Un servei d'atenció telefònica professional.

Strategy & Innovation

Altes prestacions

Gaudeix d'unes millors prestacions amb la telefonia per internet. Unifica les trucades a fixe i mòbil en una única bossa de minuts i estalvia costos en factures telefòniques.

Centraleta virtual al núvol

Gestió intel·ligent de trucades, assistent virtual amb reconeixement de veu, gravació de trucades i molt més amb una central virtual segura al núvol.

sense permanència

Tindràs tots els avantatges dels serveis i prestacions més moderns de la telefonia IP professional sense necessitat de permanència

Strategy & Innovation

Quins avantatges té la telefonia per internet?

Voip vol dir: veu per IP, és a dir, telefonía per internet

Les possibilitats de les trucades per internet resulten molt més versàtils i econòmiques que les de la telefonia tradicional. Amb elles vostè podrà:

Restarem sempre a la seva disposició

Assessori's ara sense cap compromís!

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.