Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Telefonia per IP

La telefonia per IP o VOIP, és una tecnologia que permet la transmissió de veu a través d’internet en lloc de la línia telefònica tradicional. A CIS Informàtica, oferim una solució de telefonia per IP flexible i escalable que s’adapta a les necessitats de la teva empresa.

Telefonia ip girona
Telefonia ip girona 2

Estalvi

Els costos d'infraestructura i manteniment són menors que en els sistemes telefònics tradicionals.

Fexibilitat

Gran flexibilitat per a les empreses, ja que permet fer trucades des de qualsevol lloc amb accés a internet.

Integració

Integració amb altres aplicacions empresarials, com ara el correu electrònic o el programari de gestió

Accessibilitat

...Des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, inclosos telèfons mòbils i tauletes.

Software de gestió d'horaris laborals

Registra i gestiona l'horari laboral dels teus empleats de manera eficient

El software de gestió del registre d’horari laboral de CIS Informàtica ofereix una solució eficaç i segura per a les empreses que necessiten dur a terme el control horari dels seus empleats. Amb funcionalitats personalitzables i una interfície intuitiva, aquesta eina de gestió simplifica la gestió de la jornada laboral i ajuda a garantir el compliment de la normativa vigent.

VOIP per a empreses

Les característiques de la telefonia IP ofereixen molts avantatges a les empreses. Qualitat garantida en el servei de veu i dades. Un servei d'atenció telefònica professional.

Altes prestacions

Gaudeix d'unes millors prestacions amb la telefonia per internet. Unifica les trucades a fixe i mòbil en una única bossa de minuts i estalvia costos en factures telefòniques.

centraleta virtual al núvol

Gestió intel·ligent de trucades, assistent virtual amb reconeixement de veu, gravació de trucades i molt més amb una central virtual segura al núvol.

Sense permanència

Tindràs tots els avantatges dels serveis i prestacions més moderns de la telefonia IP professional sense necessitat de permanència

Preguntes Freqüents

FAQs

La telefonia per IP és una tecnologia que permet realitzar trucades telefòniques a través d’Internet. Aquesta tecnologia utilitza el protocol IP (Internet Protocol) per a transmetre les dades de les trucades, en lloc de les línies telefòniques tradicionals.

La telefonia per IP té diversos avantatges respecte a la telefonia tradicional, com ara una major flexibilitat, costos reduïts i una millor qualitat de so. A més a més, permet integrar serveis de comunicació multimèdia com el correu de veu, la conferència i el missatgeria instantània:

  • Estalviar costos en les seves factures telefòniques.
  • Parlar des de qualsevol lloc del món.
  • Fer trucades de 3 o més usuaris simultanis.
  • Gaudir de transferència de trucades integrada.
  • Gaudir de trucades en espera integrades
  • Detectar la presencia d’operador disponible.
  • Fer trucades simultànies amb molta facilitat.
  • Gaudir d’un servei sense risc d’obsolescència
  • I que, a més, és de molt fàcil manteniment.

No, la telefonia per IP no necessita d’una línia telefònica tradicional per funcionar. És suficient tenir una connexió a Internet d’alta velocitat i un equipament adaptat per a fer trucades per IP.

L’equipament necessari per a utilitzar la telefonia per IP és un telèfon IP, que es connecta a través d’Internet en lloc de les línies telefòniques tradicionals. A més a més, també és possible utilitzar un programari de softphone en el teu ordinador o dispositiu mòbil per a fer trucades per IP.

 

La qualitat de so de la telefonia per IP depèn de diversos factors, com ara la velocitat i estabilitat de la connexió a Internet, la qualitat de l’equipament utilitzat i la tecnologia de compressió de dades utilitzada. En general, la qualitat de so de la telefonia per IP és comparable o superior a la de la telefonia tradicional.