Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Auditoria informàtica online

Tècnics informàtics

Aquesta enquesta informàtica és una eina que ens permet informar a les empreses del nivell de seguretat de la infraestructura informàtica.

Pots respondre a les preguntes i ens posarem en contacte per a informar-te sobre com pots millorar la seguretat.

Una revisió informàtica és un servei que, generalment, es fa a les empreses per a elaborar informació sobre els forats de seguretat informàtica de la infraestructura de l’empresa.

Un cop emplenat el formulari CIS Informàtica es posarà en contacte per a comentar en quins punts es pot millorar la infraestructura informàtica en termes de seguretat i programari.

Aquesta revisió forma part d’un protocol que CIS Informàtica posa a disposició de les empreses per a ajudar-les a descobrir quin és l’estat de seguretat i protecció davant les amenaces provinents d’internet, és gratuïta.

Aquesta revisió ajuda a les empreses a prendre millors decisions pel que fa a la informàtica i la seguretat.

A partir d’aquesta revisió podem elaborar pressupostos més ajustats a les necessitats de cada empresa.

Només cal emplenar les dades del formulari de contacte, acceptar la política de privacitat de dades i clicar en botó enviar, els nostres tècnics es posaran en contacte amb tu el més aviat possible.

CIS Informàtica
Rambla Xavier Cugat 45 baixos, 17007 Girona
972 22 89 43 - 602 25 26 23

comercial@cisinformatica.cat

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.