Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Còpies de seguretat al núvol per a empreses

Les còpies de seguretat al núvol per a empreses proporcionen una solució eficient i fiable per protegir les dades crítiques. Amb la seva automatització, encriptació segura i alta fiabilitat, aquestes solucions ofereixen la tranquil·litat necessària per garantir que les dades estiguin salvaguardades en cas de pèrdues o incidents.

copias de seguridad en la nube para empresas
Avantatges per a les empreses

La tranquil·litat d'estar protegit
davant d'un desastre

Servei de seguretat
fet a mida
Compleixen la LOPD
La llei de protecció de dades
Controlables per
operadors i clients
Recuperació fàcil i ràpida
Sistema de molt alta seguretat
Servei

Manteniment preventiu, pro-actiu i reactiu

Amb el nostre equip de tècnics especialitzats i les nostres eines de supervisió i diagnòstic, podràs estar tranquil i centrar-te en el creixement del teu negoci, deixant en mans de CIS la gestió i el manteniment de la teva infraestructura en el núvol.

Auditoria informàtica
La primera còpia de seguretat és gratuïta

FAQ

La primera còpia de seguretat forma part d’un protocol que CIS Informàtica estableix per a les empreses per a poder adaptar el servei a la mida de la infraestructura a la qual s’ha d’instal·lar.
Aquesta còpia, a banda que és totalment real, ens serveix per saber la quantitat de memòria (en gigabits) consumida pel backup; i això ens permet elaborar un pressupost més ajustat a  les necessitats de cada empresa.

Les còpies de seguretat o backups són segures per moltes raons:

  • Estan encriptades per un algoritme de 256 bis.
  • Aquestes còpies van a parar a un Datacenter, una empresa especialment dedicada en protegir aquest tipus de dades (el núvol).
  • Compleixen amb la llei de protecció de dades més moderna (2018), la qual exigeix per llei de tenir còpies externes a la infraestructura física del negoci.
  • Sistema d’autentificació de doble factor.
  • Eviten desastres tan grans com atacs de Ransomware, els quals són capaços de fer caure una empresa per sempre, a més amb metodologies de recuperació molt senzilles.

L’auditoria informàtica és un protocol gratuït que CIS Informàtica posa a disposició de les empreses amb la qual es fa un estudi dels forats de seguretat de la infraestructura i ens permet elaborar pressupostos ajustats a la mida de les necessitats.

Si estàs interessat a conèixer més detalls pots posar-te en contacte amb CIS Informàtica trucant al 972 20 89 43. Enviant-nos un correu a cis@cisinformatica.cat, o enviant un missatge des de la nostra pàgina de contacte.

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.