Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Còpies de seguretat al núvol per a empreses

Les còpies de seguretat al núvol per a empreses proporcionen una solució eficient i fiable per protegir les dades crítiques. Amb la seva automatització, encriptació segura i alta fiabilitat, aquestes solucions ofereixen la tranquil·litat necessària per garantir que les dades estiguin salvaguardades en cas de pèrdues o incidents.

Copias de seguridad en la nube para empresas
Avantatges per a les empreses

La tranquil·litat d'estar protegit
davant d'un desastre

Servei de seguretat
fet a mida
Compleixen la LOPD
La llei de protecció de dades
Controlables per
operadors i clients
Recuperació fàcil i ràpida
Sistema de molt alta seguretat
Serveis de backup al núvol

Vols protegir les teves dades al núvol?

El backup al núvol és una solució segura i fiable per protegir les teves dades. Amb el backup al núvol, les teves dades s’emmagatzemen en un servidor remot, per la qual cosa estan protegits de danys físics o pèrdua de dades. A CIS Informàtica oferim serveis de backup al núvol per a empreses de totes les mides. Els nostres serveis inclouen: còpies de seguretat diàries, setmanals i mensuals, emmagatzematge de dades a servidors segurs i d’alta disponibilitat, recuperació de dades ràpida i senzilla

Monitorización de la red

Supervisamos constantemente la red de tu empresa para detectar actividades sospechosas y prevenir posibles amenazas.

Protección antivirus

Proporcionamos soluciones antivirus avanzadas y proteger tu red contra malwares y otras amenazas online.

Firewall perimetral

Protección contra amenazas específicas, tales como ataques de denegación de servicio (DoS) o ataques de fuerzas brutas.

Auditoria informàtica
La primera còpia de seguretat és gratuïta

FAQ

La primera còpia de seguretat forma part d’un protocol que CIS Informàtica estableix per a les empreses per a poder adaptar el servei a la mida de la infraestructura a la qual s’ha d’instal·lar.
Aquesta còpia, a banda que és totalment real, ens serveix per saber la quantitat de memòria (en gigabits) consumida pel backup; i això ens permet elaborar un pressupost més ajustat a  les necessitats de cada empresa.

Les còpies de seguretat o backups són segures per moltes raons:

  • Estan encriptades per un algoritme de 256 bis.
  • Aquestes còpies van a parar a un Datacenter, una empresa especialment dedicada en protegir aquest tipus de dades (el núvol).
  • Compleixen amb la llei de protecció de dades més moderna (2018), la qual exigeix per llei de tenir còpies externes a la infraestructura física del negoci.
  • Sistema d’autentificació de doble factor.
  • Eviten desastres tan grans com atacs de Ransomware, els quals són capaços de fer caure una empresa per sempre, a més amb metodologies de recuperació molt senzilles.

L’auditoria informàtica és un protocol gratuït que CIS Informàtica posa a disposició de les empreses amb la qual es fa un estudi dels forats de seguretat de la infraestructura i ens permet elaborar pressupostos ajustats a la mida de les necessitats.

Si estàs interessat a conèixer més detalls pots posar-te en contacte amb CIS Informàtica trucant al 972 20 89 43. Enviant-nos un correu a [email protected], o enviant un missatge des de la nostra pàgina de contacte.