Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

ERP – CRM

En aquest apartat presentarem una solució ERP/CRM per a empreses, que permetrà integrar totes les àrees de la companyia en un sol sistema, optimitzant així la gestió de les seves activitats.

Software erp 1
Integració de processos

Beneficis d'implementar un ERP/CRM

La solució ERP/CRM que proposem ofereix la integració de processos en una única plataforma, proporcionant una gestió més eficient i ràpida de totes les àrees de l’empresa. A més, aquesta solució proporciona diversos beneficis, com ara una millor presa de decisions, una major automatització de tasques, una gestió més eficaç dels recursos empresarials i una millora en l’experiència del client, entre d’altres.

Gestió de clients i proveïdors

Permet a l'usuari mantenir una base de dades actualitzada dels clients i proveïdors, així com controlar els seus pagaments i deutes.

Gestió de vendes i compres

Controla les vendes i les compres realitzades per l'empresa, així com a generar factures i controlar els pagaments.

Gestió de magatzem

Permet a l'usuari controlar el stock de productes i gestionar els moviments d'entrada i sortida del magatzem.

Gestió de projectes

Planifica i gestionar els projectes de l'empresa, així com a controlar els seus costos i temps.

Gestió financera

Controla les finances de l'empresa, així com a generar informes i estadístiques per a la presa de decisions.

Gestió de recursos humans

Controla el personal de l'empresa, així com a gestionar la seva nòmina i altres aspectes relacionats amb la gestió de recursos humans.

Demana una demostració avui mateix

No esperis més per a optimitzar el teu negoci

Descobreix com el nostre programari de gestió pot ajudar-te a millorar l’eficiència del teu negoci i aconseguir més èxit. Contacta’ns per a programar una demostració i descobreix tot el que el nostre software pot fer per a tu.

FAQs: Preguntes freqüents

Aquí podràs trobar la resposta a alguna de les preguntes més freqüents que ens fan els usuaris

Sí, el software ERP/CRM està dissenyat per ser personalitzable i adaptable a les necessitats de cada empresa. Pots personalitzar-lo per a la teva empresa per aconseguir una millor eficiència i adaptar-lo a les teves necessitats específiques.

Sí, el software ERP/CRM és compatible amb molts altres programes i tecnologies. Pot ser integrat amb altres programes que ja utilitzis a la teva empresa per obtenir una gestió més eficient i completa.

El software ERP és una eina que ajuda a gestionar els processos interns d’una empresa, com la gestió de magatzems, la producció i la planificació de recursos. El software CRM està dissenyat per gestionar la relació amb els clients, inclòs el seguiment de les vendes, el suport i el servei al client.

 

Sí, el software ERP/CRM està dissenyat per ser accessible des de dispositius mòbils com smartphones i tauletes. Això et permet accedir i gestionar la informació de la teva empresa des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Sí, el software ERP/CRM pot ser instal·lat en servidors en línia, també conegut com a núvol, el que permet l’accés a la informació de la teva empresa des de qualsevol lloc del món amb connexió a internet.

Ofereixen formació i suport complet per a l’ús del software ERP/CRM, amb tutorials, manuales, i sessions de formació. També oferim assistència tècnica per a resoldre qualsevol problema o dubte que puguis tenir en l’ús del software.