Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Càmeres de seguretat

A CIS Informàtica oferim solucions de seguretat integrals, entre les quals destaquen les nostres càmeres de seguretat d’alta qualitat per protegir tant la llar com el negoci.

Cameres de seguretat girona
Camaras de seguridad en girona
Resolución HD

Cambres de seguretat que ofereixen una resolució HD per garantir la qualitat de la imatge i la claredat en els detalls.

Visió nocturna

Les càmeres tenen una visió nocturna d'alta qualitat que permet veure amb claredat en entorns amb poca llum.

Accessibilitat remota

Es poden accedir de forma remota des de qualsevol dispositiu mòbil amb connexió a internet.

Sistemes de gravació

Sistemes d'enregistrament per guardar i revisar el material de les càmeres de seguretat.

Servei d'instal·lació

Servei d'instal·lació professional de càmeres de seguretat

Servei d’instal·lació professional de càmeres de seguretat per garantir que la seva empresa estigui ben protegida. El nostre equip d’experts en seguretat informàtica s’encarrega de realitzar una instal·lació personalitzada de càmeres de seguretat per a cada empresa, assegurant una vigilància eficaç i adaptada a les necessitats específiques de cada negoci. A més, ens assegurem que totes les càmeres estiguin connectades a un sistema de vigilància centralitzat i que es realitzi una formació adequada per als clients per a l’ús i la gestió del sistema.

Qualitat d'imatge

Les càmeres de seguretat per IP proporcionen imatges nítides i de gran qualitat que poden ser visualitzades en temps real des de qualsevol lloc amb connexió a Internet.

Visió nocturna

Les càmeres de seguretat per IP estan equipades amb llums infrarojos i tecnologia de visió nocturna per permetre la vigilància en entorns amb poca llum.

Comunicacions

Millora la productivitat de la teva empresa amb les comunicacions eficients, que permeten la col·laboració en temps real i la connexió amb clients i proveïdors de forma fàcil i ràpida.

Capacitat de gravació

Les càmeres de seguretat per IP ofereixen la possibilitat d'enregistrar imatges i vídeos de forma continuada o activada per moviment, amb la capacitat d'emmagatzemar les dades en un servidor local o al núvol.

Detecció de moviment

Les càmeres de seguretat per IP estan equipades amb sensors de moviment per detectar activitats sospitoses i enviar alertes immediates al personal de seguretat o als propietaris.

Fàcil instal·lació

Les càmeres de seguretat per IP són fàcils d'instal·lar i configurar, amb la possibilitat de connectar-les a la xarxa existent de l'empresa.

Àmplia cobertura

Les càmeres de seguretat per IP ofereixen una àmplia cobertura i angles de visió, permetent la vigilància de grans àrees o punts cecs.

Preguntes Freqüents

FAQs

Les càmeres de seguretat per IP són dispositius de vigilància que es connecten a una xarxa informàtica per transmetre les imatges i el so en temps real. Aquestes càmeres es connecten a través d’una connexió Ethernet o Wi-Fi i envien la informació capturada a un dispositiu d’enregistrament o a un servidor de núvol.

Les càmeres de seguretat per IP ofereixen molts avantatges sobre les càmeres analògiques, com ara una resolució d’imatge més alta, una millor qualitat de vídeo, una major flexibilitat en la gestió i l’accés remots, així com una millor integració amb altres sistemes de seguretat i tecnologies.

Les càmeres de seguretat per IP no requereixen la contractació d’un servei de subscripció per a la seva operació, ja que es poden connectar directament a una xarxa informàtica per transmetre les imatges i el so en temps real. No obstant, hi ha serveis opcionals que es poden contractar, com ara serveis de núvol o enregistrament en memòria per a la recuperació de les imatges.

Per instal·lar les càmeres de seguretat per IP, és necessari tenir una xarxa informàtica operativa amb una connexió Ethernet o Wi-Fi disponible per connectar les càmeres. També és necessari instal·lar el software de gestió de la càmera en un dispositiu de visualització per a l’accés a les imatges i al control de la càmera.

Si bé és possible instal·lar les càmeres de seguretat per IP per un mateix, és recomanable contractar un professional per a la instal·lació per assegurar que la instal·lació sigui correcta i es pugui aprofitar al màxim les funcionalitats i la seguretat que ofereixen les càmeres de seguretat per IP.