Càmeres de seguretat

Càmeres de seguretat IP sense quotes

Què són les càmeres de seguretat per IP?

Càmeres de vigilància i seguretat

Les Càmeres de seguretat per IP són càmeres de vigilància que transmeten informació per internet. No formen part ni estan connectades a la infraestructura de cap empresa del sector. Ben al contrari estan connectades al teu mòbil, tauleta o ordinador i disposen de mecanismes que afavoreixen una vigilància perpètua, són productes de compra única i no necessiten quotes mensuals de manteniment.

càmeres de vigilància per IP

Càmeres de seguretat IP

Càmeres de seguretat de gravació 24 h en alta definició. Transmissió segura d'imatges al Cloud per a consultar-les des de qualsevol lloc del món.

cameres de vigilancia autogestionables

SISTEMA autogestionable

El sistema és totalment autogestionable i fàcil de fer servir des de qualsevol dispositiu connectat a internet. Té capacitat per a moltes càmeres.

càmeres de seguretat compatibles amb el mòbil

Gestiona des del mòbil

Es poden configurar totes les càmeres des del mateix telèfon mòbil, i les imatges queden gravades a la seguretat del "Cloud", en cas de sinistre.

Càmeres amb visió nocturna per infrarojos

Visió nocturna

Càmeres de vigilància amb visió nocturna per infrarojos. Continuen gravant de nit a la perfecció i en alta definició.

càmeres amb detector de moviment

Detector de moviment

La intel·ligència artificial d'aquestes càmeres les dota de detecció de moviment amb diferents nivells de sensibilitat per a un menor consum d'energia.

la nube

A la seguretat del núvol

Juntament amb les imatges el programa anota automàticament un registre d'esdeveniments que considera destacables a la seguretat del Cloud.

Així doncs...
  • Enguany es pot veure allò que més cal protegir des de qualsevol lloc del món amb molta facilitat.
  • Amb les càmeres de vigilància per IP amb tecnologia Megapíxel d’alta resolució, es pot controlar tot el que passa a casa de forma senzilla.
  • Estigues connectat al que més t’importa. Controla amb el sistema de gravació intel·ligent l’empresa, la botiga o la mateixa llar les 24 hores del dia
  • La visió nocturna afavoreix una gravació perpètua i clara fins i tot en la foscor de la nit.
  • Perquè el seguiment sigui una experiència realment senzilla, disposem d’un sistema intel·ligent de vigilància amb accés en directe a totes les càmeres des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil que estigui connectat a Internet, en qualsevol moment.
  • Es pot veure el que passa, en directe, encara que estigui de viatge des de qualsevol dispositiu connectat a la xarxa. Només cal obrir l’aplicació en el seu telèfon intel·ligent o tauleta
  • Les gravacions queden registrades al núvol juntament amb un registre d’esdeveniments considerats destacables.
Restarem sempre a la seva disposició

Assessori's ara sense cap compromís!

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.