Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Sobre CIS Informàtica

5/5
Tècnic informàtic a girona

Pere Pont

Gerent de CIS Informàtica

Serveis informàtics professionals

Som una empresa líder en el sector de la informàtica, compromesa a proporcionar solucions tecnològiques avançades i innovadores. Amb una àmplia experiència i un equip altament qualificat, oferim serveis especialitzats en servei tècnic informàtic per a empreses, desenvolupament web, aplicacions, seguretat informàtica i consultoria tecnològica. 

Servei

Som àgils i resolutius, buscant sempre la millor solució a cada problema

Assessorament

Gràcies a la nostra experiència i neutralitat en el sector, podem donar la millor solució per cada client

Manteniment

Oferim un servei preventiu , pro-actiu i reactiu per garantir la continuïtat del servei i el bon funcionament de tota la infraestructura informàtica

La nostra Filosofia

Som una empresa amb clara vocació de servei. Oferim un servei proper i àgil de resolució de incidències i un servei de consultoria informàtica per donar la millor solució ajustada a les necessitats de cada client.

Segueixnos a les nostres xarxes socials
Clients satisfets
+ 0
Anys d'experiència
+ 0
c. remotes per any
+ 0
Empreses protegides
+ 0
de valoració a Google
0 %

Amb més de 20 anys d’experiència, CIS Informàtica s’ha establert com una empresa especialista en la gestió i el control de sistemes digitals, així com la instal.lació i reparació de Sistemes informàtics.

CIS Informàtica va néixer amb el nom de Consum i Serveis l’any 1998 de les mans de Pere Pont, dedicada al “Servei Tècnic Informàtic”. 14 anys després, l’any 2012, va canviar el seu nom per l’actual, CIS Informàtica. Actualment amb seu a la Rambla Xavier Cugat, 45 de Girona..

Això és el que diuen de nosaltres

Edgar hugas
Edgar Hugas
WordPress Developper
Llegir més
Ja són molts anys amb vosaltres! No falleu mai, nois! Llarga vida a CIS!
Carme Rabell
Llegir més
Molt bon servei i molt responsables. Per qualsevol dubte o necessitat sempre ens han atès molt ràpid i amb molta eficiència.
Daniel Carreras
@username
Llegir més
Fa més de 15 anys que em porten la informàtica del meu despatx d,enginyeria. Encara ho porten ells. No fa falta dir res més.
Previous
Next
Ets tècnic informàtic?
Envia'ns el teu currículum aquí, preferiblement en PDF, o escriu-nos un correu a:
972 22 89 43 --- 602 25 26 23