Tot sobre

CIS

Quan erem Consum i Serveis...

CIS Informàtica va néixer amb el nom de Consum i Serveis l‘any 1998 de les mans de Pere Pont, dedicada al “Servei Tècnic Informàtic”. 14 anys després, l’any 2012, va canviar el seu nom per l’actual, CIS Informàtica. Actualment amb seu a la Carretera de Taialà,88 de Girona.

Amb més de 20 anys d’experiència, CIS Informàtica s’ha establert com una empresa especialista en la gestió i el control de sistemes digitals, així com la instal.lació i reparació  de Sistemes informàtics.

Pere Pont, gerente de CIS Informàtica

El nostre equip

CIS Informàtica està format per un equip de treball ampli, majoritàriament procedent de l’àmbit informàtic i de les noves tecnologies i personal administratiu i comercial, que treballen conjuntament per a dur a terme un servei tècnic altament professional, sota la base d’una estructura jeràrquica molt horitzontal.

Equip de CIS Informàtica

La nostra filosofia

Considerem que, en un món extraordinàriament tècnic i que evoluciona a molt alta velocitat, és essencial una comunicació amigable i familiar per a poder assessorar els nostres clients en matèria de conceptes que, moltes vegades, no són fàcils.

Actualment

Rebranded

L’objectiu de la tecnologia hauria de ser el de fer la vida de les persones més senzilla, i no al contrari.
A CIS Informàtica creiem en els principis de servei, comunicació i usabilitat. Són màximes que proporcionen als nostres clients gran estabilitat i confiança.

Equip de CIS Informàtica
Equip CIS Informàtica