Sobre CIS

CIS Informàtica va néixer amb el nom de Consum i Serveis l’any 1998 de les mans de Pere Pont, dedicada al “Servei Tècnic Informàtic”. 14 anys després, l’any 2012, va canviar el seu nom per l’actual, CIS Informàtica. Actualment amb seu a la Carretera de Taialà,88 de Girona.

Amb més de 20 anys d’experiència, CIS Informàtica s’ha establert com una empresa especialista en la gestió i el control de sistemes digitals, així com la instal.lació i reparació  de Sistemes informàtics.

El nostre equip

CIS Informàtica està format per un equip de treball ampli, majoritàriament procedent de l’àmbit informàtic i de les noves tecnologies i personal administratiu i comercial, que treballen conjuntament per a dur a terme un servei tècnic altament professional, sota la base d’una estructura jeràrquica molt horitzontal.​

La nostra filosofia

Considerem que, en un món extraordinàriament tècnic i que evoluciona a molt alta velocitat, és essencial una comunicació amigable i familiar per a poder assessorar els nostres clients en matèria de conceptes que, moltes vegades, no són fàcils.

L’objectiu de la tecnologia hauria de ser el de fer la vida de les persones més senzilla, i no al contrari.

A CIS Informàtica creiem en els principis de servei, comunicació i usabilitat. Són màximes que proporcionen als nostres clients gran estabilitat i confiança.

Que diuen els nostres clients?

Edgar Hugas
Edgar Hugas
WordPress Developper
Llegir més
Ja són molts anys amb vosaltres! No falleu mai, nois! Llarga vida a CIS!
Carme Rabell
Llegir més
Molt bon servei i molt responsables. Per qualsevol dubte o necessitat sempre ens han atès molt ràpid i amb molta eficiència.
Daniel Carreras
@username
Llegir més
Fa més de 15 anys que em porten la informàtica del meu despatx d,enginyeria. Encara ho porten ells. No fa falta dir res més.
Previous
Next

Ets tècnic informàtic?

Envia'ns el teu currículum aquí, preferiblement en PDF, o escriu-nos un correu a:
cis@cisinformatica.cat
972 22 89 43 --- 602 25 26 23

atenció

Ens hem traslladat a

Rambla Xavier Cugat 45, baixos

Ens hem traslladat a 1km de distància, a la Rambla Xavier Cugat núm. 45, just al costat del pavelló de Fontajau. 

Truca'ns per a més informació