Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Gestió empresarial

Solucions de gestió empresarial personalitzades per a cada client. Amb el nostre software ERP de Girona, proporcionem eines per a la gestió eficient de la cadena de subministrament, el seguiment de la producció i la facturació.

Programa de gestio empresarial rambla xavier cugat

personalitzat

S'adapta a les necessitats específiques de cada empresa, proporcionant solucions personalitzades per a una gestió eficient.

automatitzat

Permet automatitzar processos, com ara la facturació i la gestió de la cadena de subministrament.

productivitat

És possible seguir i gestionar la producció, des dels materials fins als terminis de lliurament.

integració

Integració amb altres aplicacions: CRM i de magatzems, per a una gestió completa i eficient.

Software de gestio empresarial
EL NOSTRE COMPROMÍS ÉS LA TEVA EMPRESA

Software de gestió empresarial

Estem compromesos en analitzar i assessorar-te sobre el software que millor s’adapti al teu negoci considerant les teves necessitats. Sabem que la gestió eficaç és clau per al creixement i èxit del teu negoci, i és per això que estem dedicats a oferir-te les millors solucions per a les teves necessitats específiques.

Disseny de pagines web

Disseny de pàgines web

Oferim programari de gestió empresarial per a automatitzar tasques diàries i centrar-te en el creixement del teu negoci.

Control horari laboral

Control horari laboral

El programari de control d'horaris laborals manté la transparència en la gestió dels horaris laborals i la productivitat de la teva empresa.

Comerc electronic

Comerç i hostaleria

El nostre programari de gestió per al sector del comerç i l'hostaleria optimitza les teves operacions i el servei als clients.

Software erp 1

ERP / CRM

El programari de gestió d'obres i projectes t'ajuda a mantenir els teus projectes dins dels terminis i pressupostos establerts.

Software de gestio empresarial

Programes de gestió

Oferim programari de gestió empresarial per a automatitzar tasques diàries i centrar-te en el creixement del teu negoci.

Obres i projectes

Obres i projectes

El programari ERP / CRM simplifica la gestió de relacions amb els clients i operacions empresarials en un sol sistema integrat.