Software ERP

Programari de Gestió per a la teva empresa

Un conjunt de programes de gestió creats i desenvolupats per optimitzar i maximitzar els recursos de les empreses.
La gestió empresarial pot ser una tasca enorme; aquests programaris ajuden a gestionar una empresa de manera senzilla i organitzada.

GESTIÓ DE L'EQUIP COMERCIAL A MOBILITAT

El programa GESCO3 et permet integrar l'aplicació VENDIR3, accedint al teu programa de gestió des d'un terminal mòbil ANDROID en temps real.

TPV TÀCTIL

GESCO3 t'ofereix la possibilitat de treballar de manera integrada amb el programa TPV TERVEN3, la solució que s'adapta a les necessitats de qualsevol negoci optimitzant-ne la gestió.

GESTIÓ DE ÓRDRES DE FEINA

Amb GESCO3 organitzaràs el treball del servei tècnic i optimitzaràs la productivitat dels teus operaris.

Gestió del procés de fabricació

Controla el procés de fabricació de forma integral, generant ordres de fabricació a partir de les comandes dels clients, planificant i organitzant les diferents fases de producció, rebaixant l'estoc de magatzem, controlant el percentatge de minves...

COMPTABILITZACIÓ AUTOMÀTICA DE LES OPERACIONS

Registra la comptabilitat associada a les operacions de manera ràpida i àgil. Comptabilitza a CONTA3 totes les factures de venda i de compra, així com cobraments i pagaments.

Magatzem

GESCO3 us ofereix una completa gestió del magatzem controlant tots els moviments de mercaderies efectuats. Permet la rectificació de moviments motivats per la regulació d'inventaris.

Contabilización por Artículos

El programa ofereix la possibilitat defectuar el procés de comptabilització indicant subcomptes individuals per Article o per Secció.

Sincronizació amb GOOGLE CALENDAR TM

Possibilitat de sincronitzar amb GOOGLE CALENDAR TM, per accedir a les teves cites i contactes, on i quan vulguis, des del teu ordinador, tauleta o mòbil.

Amb el software també oferim

soporte tecnico

ASSESSORAMENT I ANÀLISI

Analitzem i Assessorem l'Empresa per trobar la millor solució i coneixer totes les possibilitats abans de decidir la solució que millor s'adapta al negoci.

copia de seguretat

TRASPÀS DE DADES

Sempre que la l'aplicació ho permeti, migrem els fitxers mestres del programa antic al programa nou per no haber d'entrar de nou les dades.

asistencia remota

SUPORT I FORMACIÓ

Realitzem la formació del programari per fer coneixer, als operaris, tots els detalls que ofereix. Donem el Suport necessari per el correcte funcionament de la nova solució.

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.