Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Solucions de Telefonia IP per a Empreses i centraleta virtual

Optimitza la teva Comunicació

Oferim solucions de telefonia per empreses i comunicació avançades per optimitzar la manera en què la teva empresa es connecta amb els clients i els empleats. Amb la telefonia IP per empreses, podràs gaudir de funcionalitats innovadores com ara trucades de veu de qualitat HD, videoconferències integrades i mobilitat empresarial, tot a través d’una infraestructura de comunicació flexible i eficient.

Telefonia ip girona
Telefonia ip girona 2

Estalvi de costos

Els costos d'infraestructura i manteniment són menors que en els sistemes telefònics tradicionals.

Fexibilitat total

Gran flexibilitat per a les empreses, ja que permet fer trucades des de qualsevol lloc amb accés a internet.

Integració d'aplicacions

Integració amb altres aplicacions empresarials, com ara el correu electrònic o el programari de gestió

Accessibilitat

...Des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, inclosos telèfons mòbils i tauletes.

Solucions Innovadores de Telefonia IP per a Empreses

Millora la Teva Comunicació Empresarial amb Telefonia IP

Descobreix com la telefonia IP per a empreses pot transformar la manera en què la teva empresa es comunica. Amb solucions innovadores i avançades de telefonia IP, pots gaudir de funcionalitats modernes i flexibles que milloren l’eficiència operativa i impulsen la productivitat. Des de trucades de veu de qualitat HD fins a videoconferències integrades i mobilitat empresarial, la telefonia IP ofereix una ampla gamma de funcionalitats que permeten una comunicació més ràpida, fiable i eficaç per a empreses de tots els sectors i mides. Aprofita avui mateix els avantatges de la telefonia IP i millora la teva comunicació empresarial de manera significativa.

Qualitat de Veu HD

La telefonia virtual ofereix una qualitat de veu superior, garantint trucades nítides i sense interrupcions, millorant la claredat i la comprensió durant les converses empresarials.

Flexibilitat Geogràfica

Amb la telefonia IP, els empleats poden fer i rebre trucades des de qualsevol ubicació amb connexió a Internet, permetent una comunicació efectiva sense importar on es trobin.

Funcionalitats Avançades

Les funcionalitats avançades com ara el desviament d'arribades, el correu de veu, la conferència de grup i la integració amb altres aplicacions empresarials milloren l'eficiència operativa i la productivitat de la teva empresa.

Mobilitat Empresarial

La telefonia IP permet als empleats utilitzar els seus telèfons IP en dispositius mòbils, com ara telèfons intel·ligents i tauletes, garantint la connectivitat i la comunicació ininterrompuda mentre es desplacen.

Estalvi de Costos

Amb la telefonia IP, les empreses poden reduir significativament els costos de comunicació, ja que les trucades es realitzen a través d'Internet, eliminant la necessitat de línies telefòniques tradicionals i els seus costos associats.

Escalabilitat

La telefonia IP és altament escalable, permetent que les empreses ampliïn o redueixin fàcilment la seva infraestructura de comunicació segons les necessitats, sense cap interrupció en el servei. Això proporciona una solució flexible que pot créixer amb el teu negoci a mesura que evoluciona.

Preguntes Freqüents

FAQs

La telefonia IP és una tecnologia que permet realitzar trucades telefòniques a través d’Internet. Aquesta tecnologia utilitza el protocol IP (Internet Protocol) per a transmetre les dades de les trucades, en lloc de les línies telefòniques tradicionals.

La telefonia per IP té diversos avantatges respecte a la telefonia tradicional, com ara una major flexibilitat, costos reduïts i una millor qualitat de so. A més a més, permet integrar serveis de comunicació multimèdia com el correu de veu, la conferència i la missatgeria instantània:

  • Estalviar costos en les seves factures telefòniques.
  • Parlar des de qualsevol lloc del món.
  • Fer trucades de 3 o més usuaris simultanis.
  • Gaudir de transferència de trucades integrada.
  • Gaudir de trucades en espera integrades
  • Detectar la presència d’operador disponible.
  • Fer trucades simultànies amb molta facilitat.
  • Gaudir d’un servei sense risc d’obsolescència
  • I que, a més, és de molt fàcil manteniment.

No, la telefonia per IP no necessita d’una línia telefònica tradicional per funcionar. És suficient tenir una connexió a Internet d’alta velocitat i un equipament adaptat per a fer trucades per IP.

L’equipament necessari per a utilitzar la telefonia per IP és un telèfon IP, que es connecta a través d’Internet en lloc de les línies telefòniques tradicionals. A més a més, també és possible utilitzar un programari de softphone en el teu ordinador o dispositiu mòbil per a fer trucades per IP.

 

La qualitat de so de la telefonia per IP depèn de diversos factors, com ara la velocitat i estabilitat de la connexió a Internet, la qualitat de l’equipament utilitzat i la tecnologia de compressió de dades utilitzada. En general, la qualitat de so de la telefonia per IP és comparable o superior a la de la telefonia tradicional.