Registre de la Jornada laboral

Sistemes digitals homologats per al registre obligatori de la jornada laboral de treballadors.

Disposem d’eines digitals que us permetran gestionar amb molta facilitat les hores dels vostres treballadors, la seva presència al lloc de treball, les seves vacances, calendaris laborals, gestions de projectes, seguiment on-line en temps real, geolocalització, missatgeria, i un llarg etcètera. 

registre jornada laboral

El registre de la jornada laboral és obligatori per llei

Per tant, CIS Informàtica ha posat a disposició de les empreses aplicacions i terminals d’última generació per a facilitar i automatitzar el registre obligatori de la jornada laboral .

Totes les nostres tecnologies estan homologades i preparades per al compliment de la nova llei del treballador i les seves inspeccions.

Característiques

Control de l'horari laboral

Control d'horaris

Podràs controlar fàcilment tots els horaris de la teva plantilla de treballadors, tipologia horària, hores extra, amb càlculs salarials i els informes pertinents.

Gestió dels calendaris laborals

gestió dels calendaris

Gestió centralitzada dels calendaris anuals, cíclics, festivitats i els seus informes de fàcil aprenentatge de les baixes laborals, tasques, projectes, permisos, etc.

control presència automàtic

Control de Presència

Instal·lem terminals per al control de presència, amb empremta dactilar o banda magnètica, per automatitzar el registre al màxim possible.

Gestió de les vacances dels treballadors

Gestió de vacances

Control de les vacances de la plantilla, càlcul de treballadors mínims a l'empresa durant època de vacances.

Seguiment en temps real

Seguiment online

Informació estarà centralitzada i actualitzada en temps real al seu mòbil, tauleta o ordinador. Amb gestió d'incidències inclosa.

Geolocalització en temps real

geolocalització

El sistema de geolocalització permet saber en temps real i a l'instant la localització de cada treballador de la plantilla.

comunicació i missatges al instant

Missatgeria i comunicació

Podrà comunicar a qualsevol treballador qualsevol eventualitat en qualsevol moment i guardar un registre de totes les comunicacions.

compliment de la llei laboral

COmplint la llei

Oblidis dels problemes de gestió! Amb les nostres aplicacions automatitzades estarà totalment preparat per al compliment de la llei del treballador.

Informes automàtics preparats per al compliment de la llei

Informes automàtics

Els informes que generen les nostres aplicacions estan preparats per a les inspeccions de treball. Amb exportació HTML o Excel.

Assessora't sobre els nostres terminals de control de presència​

Un terminal de control de presència és un aparell que s’instal·la al lloc de treball per facilitar al màxim el registre d’entrada i sortida dels treballadors d’una empresa mitjançant diferents mecanismes.

Aquests aparells poden registrar la presència d’una persona per contacte de l’empremta dactilar, targeta de banda magnètica, codi de barres o fins i tot per anàlisi biomètric i proximitat.

terminal de control presència
CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.