Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Registre de l'horari laboral

Eines digitals de fàcil gestió de les hores dels treballadors, la seva presència al lloc de treball, les vacances, calendaris laborals, gestions de projectes, seguiment on-line en temps real, geolocalització i molt més… 

registre horari laboral girona
registre horari laboral girona

Personalitzat

Adapta el software a les teves necessitats específiques.

intuïtiu

Accesible per a tothom, fins i tot per als no experts en tecnologia.

Segur

Manté la teva empresa segura amb mesures de seguretat integrades.

automàtic

Simplifica les tasques repetitives per a estalviar temps i recursos.

Software de gestió d'horaris laborals

Registra i gestiona l'horari laboral dels teus empleats de manera eficient

El software de gestió del registre d’horari laboral de CIS Informàtica ofereix una solució eficaç i segura per a les empreses que necessiten dur a terme el control horari dels seus empleats. Amb funcionalitats personalitzables i una interfície intuitiva, aquesta eina de gestió simplifica la gestió de la jornada laboral i ajuda a garantir el compliment de la normativa vigent.

Econòmic

Ajuda a reduir costos i temps, permetent als empleadors controlar millor les hores de treball dels seus empleats i reduir les despeses per errors de nòmina o de temps.

Legal

Ajuda a les empreses a complir amb les lleis laborals i les regulacions relacionades amb el temps de treball i el pagament de les hores extres.

Fàcil de fer servir

Eina fàcil d'utilitzar per als empleats, permetent-los accedir als seus horaris i sol·licitar canvis o vacances a través d'una interfície senzilla i intuïtiva.

Accesible des de qualsevol lloc

Accessible des de qualsevol lloc amb connexió a Internet, la qual cosa permet als empleats i als empleadors gestionar l'horari laboral des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa

Integrable amb altres sistemes

El software de gestió de l'horari laboral pot integrar-se amb altres sistemes, com ara la nòmina o la gestió de recursos humans, per facilitar la comunicació i l'intercanvi de dades.

Personalitzable

Pot ser personalitzat per adaptar-se a les necessitats de cada empresa, permetent la creació de programes d'horaris específics, regles de temps i altres funcions personalitzables.

Informes i anàlisis

Informes i anàlisis que poden ajudar als empleadors a millorar l'eficiència, el rendiment i la satisfacció dels empleats, proporcionant una visió completa de les hores de treball i el temps d'activitat.

Preguntes Freqüents

FAQs

El software de gestió d’horaris laborals és una eina que ajuda a les empreses a monitoritzar i gestionar les hores de treball dels empleats. Permet als empleadors registrar les hores de treball, crear programes d’horaris, calcular les nòmines i generar informes. El software també ajuda els empleats a registrar les seves hores de treball, presentar sol·licituds d’absència i controlar les seves vacances.

Les avantatges del software de gestió d’horaris laborals inclouen:

  • Optimització del temps: el software ajuda a planificar els horaris de forma més eficient, evitant temps morts o solapaments.
  • Millora de la productivitat: una planificació adequada ajuda a mantenir als empleats motivats i a augmentar la productivitat.
  • Reducció d’errors: amb la funció de càlcul automàtic, es redueixen els errors de nòmina.
  • Gestió més eficient de les absències i les vacances: el software ajuda a controlar les absències i les vacances dels empleats de manera eficient.
  • Millora de la comunicació: el software ajuda a comunicar clarament els horaris als empleats i a respondre ràpidament a les seves sol·licituds.

Sí, el software de gestió d’horaris laborals és segur. Les dades dels empleats es gestionen de manera segura i només els empleats autoritzats tenen accés a la informació. La majoria dels proveïdors de software també ofereixen mesures de seguretat com el xifrat de dades, autenticació de dos factors i copia de seguretat de dades.

Sí, la majoria dels software de gestió d’horaris laborals compleixen amb les normatives laborals vigents. Aquesta eina ajuda a garantir el compliment de les lleis laborals i a evitar sancions i multes. El software també ajuda a mantenir als empleats al dia amb les hores de treball i les vacances acumulades.

Per a utilitzar el programari de gestió de l’horari laboral, necessites tenir un ordinador amb connexió a internet i un navegador web compatible. A més, és important tenir un compte d’usuari per a accedir al programari i disposar de les credencials d’accés corresponents. En alguns casos, és possible que també sigui necessari instal·lar un programari addicional o un plugin per al navegador per a un correcte funcionament. A més, és important conèixer les lleis i regulacions laborals de la teva zona geogràfica per a utilitzar el programari de forma adequada i complir amb totes les normatives aplicables.

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.