Informática al núvol

Serveis al núvol per a empreses​

La computació en núvol pot ajudar-vos a fer que la vostra empresa sigui més competitiva, segura i rendible simplificant les operacions informàtiques, reduint els costos i alliberant el vostre equip perquè pugui centrar-se en la innovació.

Construeix el futur del teu negoci al núvol

La computació en núvol significa més que un simple accés a la tecnologia. Es tracta d'estar preparat quan sorgeix l'oportunitat, mantenir les opcions obertes, romandre flexible i llest per capitalitzar les oportunitats úniques disponibles només per a aquells que entenen i gestionen la tecnologia.

informatica al núvol

Seguretat avançada

Els serveis cloud ofereixen un alt nivell de seguretat i protecció de les dades emmagatzemades a la xarxa empresarial. Molt més difícils de hackejar o de ser assaltades per tota mena de ciberamenaces.

cloud services

Gran accessibilitat

L'accessibilitat del cloud permet a qualsevol persona autoritzada, poder treballar dins la infraestructura informàtica de l'empresa des de qüalsevol lloc del món amb un dispositiu Windows, Apple o Android .

servidores en la nube

Connexió Segura i Servei

Disposem de tecnologia d'última generació de la mà de Partners com Microsoft, VMWare, CITRIX, per a oferir un bon servei en tot moment dels nostres tècnics altament qualificats.

Serveis a mida en serveis cloud

PRESTACIONS A MIDA

La tecnologia al núvol és extraordinàriament elàstica i dúctil. Després d'una petita avaluació de les necessitats del seu negoci, podrem adaptar les prestacions del servei a la mida de la infraestructura de la seva empresa.

Quota fixe dels serveis en informàtica al núvol

Estalvi de costos

Amb el Cloud Computing, les empreses poden aconseguir una major eficiència i estalvi de costos en la gestió de les seves aplicacions i dades. No cal invertir en hardware costós ni en equips tècnics per mantenir-lo, ja que els proveïdors de Cloud s'encarreguen de tot.

computacion informatica

DATA CENTER a Barcelona

Serveis de Cloud Computing amb datacenter a Barcelona, oferim una solució segura i fiable. Està equipat amb les últimes tecnologies i està dissenyat per proporcionar la màxima seguretat i disponibilitat per a les vostres dades i aplicacions.

Restarem sempre a la seva disposició

Assessori's ara sense cap compromís!

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.