Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Informàtica al núvol

El Cloud Computing és una tecnologia en constant evolució que permet a les empreses allotjar dades i aplicacions en un lloc segur.  Això implica una sèrie d’avantatges, com ara la flexibilitat, l’escalabilitat, la seguretat i la reducció de costos.

Escritori remot Accessibilitat millorada Còpies de seguretat diàries Fàcil escalat de característiques

El futur és al núvol: CIS Cloud

En un entorn empresarial cada vegada més competitiu i digital, l’ús de la tecnologia Cloud Computing és cada vegada més imprescindible per a les empreses que volen mantenir-se a l’avantguarda.

Amb el CIS Cloud podràs dur la infraestructura de l’empresa a un nou nivell de productivitat, seguretat i estalvi amb unes prestacions sempre adaptades a les teves necessitats.

Escalabilitat

Alta adaptació a les necessitats més especials de l'empresa

Flexibilitat

Personalització de solucions específiques de cada empresa.

Seguretat

Solucions de seguretat fiables per protegir les dades dels clients.

Estalvi

Reducció de costos en infraestructura i costos associats a la gestió

Cloud computing girona

Servei

Manteniment preventiu, pro-actiu i reactiu

Amb el nostre equip de tècnics especialitzats i les nostres eines de supervisió i diagnòstic, podràs estar tranquil i centrar-te en el creixement del teu negoci, deixant en mans de CIS la gestió i el manteniment de la teva infraestructura en el núvol.

Servidors

Virtualització, alta disponibilitat dels serveis i escalabilitat del sistema

Emmagatzematge

Infraestructura de gran rendiment SSD, cabines d'emmagatzematge i dispositiu NAS

xarxa

Comunicació entre dispositius de forma ràpida i segura, xarxa de baixa latència, WAN optimitzada.

Seguretat

Garantim la màxima protecció possible contra ciberamenaces amb còpia de seguretat al núvol amb doble factor, xarxa segmentada, VLAN, Firewall perimetral i routing

Automatització

La tecnologia és una eina clau per a l'èxit. L'automatització és una forma eficaç de millorar l'eficiència i la productivitat, ja que redueix la necessitat de treballs repetitius i l'error humà.

Gestió de dades

La gestió de dades implica organitzar, protegir i mantenir les dades d'una empresa per a un accés i ús efectius.

Servei

Monitorització diària per tècnics de CIS amb manteniment preventiu, pro-actiu i reactiu.

Comunicacions

Fibres PRO ,Backup 4G, Wimax, balanceig i sistemes de backup per garantir la comunicació.

Preguntes Freqüents

FAQs

La informàtica al núvol és una tecnologia que permet als usuaris accedir i utilitzar aplicacions i arxius a través d’Internet, sense necessitat de tenir-los instal·lats localment. Això proporciona a les empreses flexibilitat i escalabilitat, ja que poden accedir als seus arxius i aplicacions des de qualsevol lloc i dispositiu, així com ajustar ràpidament la seva capacitat de processament i emmagatzematge segons les seves necessitats.

CIS Informàtica ofereix diversos serveis de núvol, com ara el correu electrònic al núvol, l’emmagatzematge al núvol, les aplicacions al núvol, les còpies de seguretat al núvol, entre altres. La millor opció per a les empreses depèn de les seves necessitats específiques, com la mida de l’empresa, la quantitat de dades i aplicacions que necessiten emmagatzemar i accedir, així com el pressupost disponible.

CIS Informàtica proporciona mesures de seguretat robustes per protegir les dades de les empreses al núvol, com ara el xifrat de dades, la monitorització de la seguretat, la gestió d’autenticació, entre altres. A més, les empreses també poden implementar polítiques de seguretat internes, com la gestió d’autorització i l’accés, la configuració de contrasenyes fortes, entre altres.

El cost de la informàtica al núvol depèn dels serveis específics que s’utilitzin, així com de la mida de l’empresa i la seva demanda de processament i emmagatzematge. CIS Informàtica ofereix plans de tarificació flexibles i transparents per als seus serveis de núvol, i el cost inclou les funcions bàsiques del servei, la seguretat, el suport tècnic i la gestió de dades.

CIS Informàtica ofereix una solució completa i personalitzada per a les necessitats de la teva empresa en matèria de tecnologia de núvol. La nostra experiència en la implementació i gestió de solucions de núvol ens permet oferir-te avantatges com ara una major eficiència en la gestió de dades, una millor seguretat i privacitat de la informació, una millor accessibilitat a les dades i una reducció de costos en infraestructura tecnològica. A més, oferim un servei d’atenció al client excel·lent per a assegurar que les teves necessitats de núvol estiguin satisfetes i resolguem els problemes de forma ràpida i eficaç.