Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Servei tècnic informàtic

CIS Informàtica és principalment una empresa de Servei Tècnic Informàtic amb més de 20 anys d’experiència en el sector empresarial. Proporcionem diàriament solucions àgils i efectives per a la tranquil·litat de les empreses amb el nostre manteniment informàtic preventiu i proactiu. El nostre equip de tècnics informàtics està preparat per satisfer totes les necessitats tecnologies amb la tecnologia més moderna.

Ciberseguretat Monitorització Manteniment Suport online  Suport a domicili Còpies de seguretat

Servei tecnic informatic

L'equip de professionals del Servei tècnic informàtic per a pimes i autònoms

Amb un enfocament dedicat i especialitzat en les necessitats tecnològiques de les empreses, així com els autònoms, el nostre equip de professionals en Servei Tècnic Informàtic està aquí per assegurar-se que la teva infraestructura tecnològica funcioni sense problemes. Amb una àmplia experiència en la gestió i resolució de problemes informàtics, estem compromesos a proporcionar un suport tècnic de primer nivell per garantir la continuïtat de les teves operacions.

Cada membre del nostre equip està especialitzat en diverses àrees del servei tècnic informàtic, des de la resolució ràpida de problemes fins a la implementació de mesures proactives per prevenir incidències. Amb un enfocament personalitzat, adaptem les nostres solucions per satisfer les necessitats específiques d’empreses i autònoms, assegurant-nos que rebin un servei tècnic informàtic de la màxima qualitat que impulsarà el seu èxit empresarial.

Servei tecnic informatic

la importància del servei tècnic informàtic

Beneficis del manteniment informàtic Girona

El servei tècnic informàtic és una part essencial de la gestió de qualsevol empresa a l’era digital. Els nostres serveis de manteniment informàtic per a empreses estan dissenyats específicament per satisfer les necessitats úniques de les empreses, independentment de la seva mida o sector:

Actualitzacions

Mantenir el programari i el maquinari actualitzat és fonamental per a la seguretat i el rendiment de la teva empresa. Els nostres experts s'encarregaran d'aplicar les darreres actualitzacions i pegats per garantir-ne un funcionament òptim.

Monitorització Contínua

Utilitzem eines avançades de monitorització per supervisar l'estat dels vostres sistemes en temps real. Això ens permet identificar i resoldre problemes potencials abans que afectin les teves operacions.

Resolució d'incidències

Sabem que el temps d'inactivitat és costós per a qualsevol empresa. El nostre equip de manteniment informàtic està disponible per abordar qualsevol problema informàtic de manera ràpida i eficaç, minimitzant les interrupcions al teu flux de treball.

Còpia de Seguretat i Recuperació de Dades

La pèrdua de dades pot ser devastadora. Implementem sistemes de còpia de seguretat automàtics i assegurances per protegir les teves dades crítiques i garantir-ne la recuperació en cas de fallada del sistema.

Manteniment Preventiu

La millor manera d'evitar problemes informàtics és prevenir-los. El nostre servei de manteniment informàtic preventiu inclou auditories regulars, neteja de sistemes i avaluació de riscos per mantenir els teus sistemes en perfecte estat.

Seguretat i Protecció

La ciberseguretat és una prioritat. Implementem mesures de seguretat sòlides, com tallafocs, antivirus i control d'accessos, per protegir les teves dades i sistemes d'amenaces cibernètiques.

Manteniment Proactiu

Garantim la salut contínua del teu entorn informàtic mitjançant un manteniment proactiu. Això implica una supervisió constant dels teus sistemes per identificar i abordar qualsevol possible problema abans que es converteixi en una amenaça real. Mitigar ràpidament els riscos ajuda a mantenir la coherència i la fiabilitat de la teva infraestructura tecnològica.

Minimització de Downtime

Amb el nostre servei tècnic, donem resposta amb rapidesa als incidents i resolem els problemes eficaçment per minimitzar el temps d'inactivitat dels teus sistemes. Aquesta resposta àgil és clau per assegurar la continuïtat de les teves operacions sense interrupcions significatives.

Assessorament Tecnològic

Oferim assessorament continuat per ajudar-te a mantenir-te al dia amb les últimes tendències tecnològiques. Aquesta orientació assegura que la teva infraestructura s'ajusti als canvis del mercat i que aprofitis les noves oportunitats tecnològiques per al creixement del teu negoci.

Seguretat Avançada

La ciberseguretat és una prioritat absoluta. Implementem mesures de seguretat avançades per protegir les teves dades i sistemes contra amenaces cibernètiques. Aquest enfocament garanteix la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de la teva informació sensible.

Maximització de Recursos

Optimitzem l'ús dels teus recursos informàtics per garantir que cada eina contribueixi eficaçment als teus objectius empresarials. Aquesta estratègia implica la gestió eficient dels recursos, garantint que estiguin disponibles i operatius quan més els necessites.

Suport Personalitzat

Amb el nostre suport personalitzat, t'oferim l'atenció específica que la teva empresa necessita. Coneixem a fons les teves operacions i adaptem les solucions tecnològiques per satisfer les teves necessitats exclusives, assegurant una integració perfecta amb el teu entorn de treball.

Estalvi de Costos a Llarg termini

Mitjançant la prevenció de problemes recurrents i una gestió eficient, el nostre servei tècnic contribueix a l'estalvi de costos a llarg termini. Optimitzem la teva inversió tecnològica assegurant que cada despesa es tradueixi en valor afegit i rendiment empresarial.

Preguntes Freqüents

FAQs

El suport tècnic informàtic és un servei que ajuda les empreses a resoldre problemes relacionats amb els seus sistemes informàtics. Això inclou problemes de hardware, software i xarxes. Les empreses necessiten aquest servei per garantir que els seus sistemes informàtics estiguin en bon estat de funcionament, per evitar temps d’inactivitat i pèrdues financeres.

Els nostres serveis de suport tècnic informàtic per a empreses inclouen: instal·lació i configuració de maquinari i programari, resolució de problemes, actualitzacions i manteniment de sistemes, assistències remotes per internet, i monitorització de xarxes.

L’assistència remota pot solucionar una gran varietat de problemes informàtics, com ara virus informàtics, problemes de connexió a internet, errors de programari, configuració de dispositius, etc. També pot ser utilitzada per a tasques de manteniment com la neteja del disc dur, la desfragmentació, actualitzacions de software, etc.

Contractar els nostres serveis de suport tècnic informàtic per a empreses ofereix molts beneficis, com ara: estalvi de temps i diners, millora del rendiment del sistema informàtic, prevenció de problemes, actualització de les tecnologies i millora de la seguretat informàtica.

Podeu sol·licitar el nostre servei tècnic informàtic per a empreses trucant al nostre número de telèfon o enviant un correu electrònic. Un membre del nostre equip de suport tècnic es posarà en contacte amb vostè per programar una cita per a la solució dels problemes.