Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Obres i projectes

En aquest apartat trobaràs la solució de gestió empresarial específica per a empreses d’obres i projectes urbanístics. Amb la nostra solució, podràs controlar les operacions empresarials i gestionar eficaçment els teus projectes des de la planificació fins a la finalització.

Obres i projectes
Programari de gestió empresarial especialitzat en obres i projectes

La solució integral per a la gestió eficient de les obres i projectes

Podràs controlar de manera eficient la gestió de tots els processos relacionats amb els teus projectes de construcció i urbanisme. Des de la planificació, passant per la gestió de recursos, fins a la supervisió de costos i terminis, la nostra solució està dissenyada per a satisfer les necessitats específiques de les empreses d’obres i projectes urbanístics.

Planificació i gestió d'obra

Podràs controlar el calendari i les fases del projecte, així com assignar tasques i controlar la progressió de les mateixes.

Pressupost i control de costos

Podràs elaborar pressupostos detallats, establir marges i controlar el cost real dels materials i la mà d'obra.

Control de la documentació

Podràs gestionar tota la documentació relativa a l'obra, des dels plans i els contractes fins als permisos i les certificacions.

Gestió de personal

Podràs controlar la jornada laboral i el registre horari dels treballadors, així com la gestió de nòmines i altres qüestions relacionades amb els recursos humans.

Gestió de subministraments

Podràs controlar les entregues de materials i les seves quantitats, així com gestionar les factures i els pagaments.

Informes i estadístiques

Podràs obtenir informació detallada i estadístiques sobre el projecte, així com generar informes per a la presa de decisions i la presentació de resultats.

Descobreix tots els avantatges que podem oferir a la teva empresa

No deixis escapar la oportunitat d’optimitzar la gestió dels teus projectes i millorar la rendibilitat de la teva empresa. Amb el nostre software de gestió empresarial, podràs gestionar de manera eficient els recursos, controlar els costos i mantenir el control en temps real dels teus projectes.

FAQs: Preguntes freqüents

Aquí podràs trobar la resposta a alguna de les preguntes més freqüents que ens fan els usuaris

Un software de gestió empresarial per a obres i projectes és una eina que ajuda les empreses a gestionar les seves operacions diàries de manera més eficient. Aquest tipus de programari ofereix eines per controlar la gestió de projectes, la facturació, la gestió de compres i altres aspectes relacionats amb l’administració de l’empresa. Amb una solució de gestió empresarial per a obres i projectes, pots controlar totes les fases del projecte des de l’inici fins a la finalització.

Sí, la majoria dels softwares de gestió empresarial per a obres i projectes ofereixen la possibilitat de personalitzar les seves funcions segons les necessitats de la teva empresa. Els mòduls i les funcions poden ser personalitzats per adaptar-se a les necessitats específiques de la teva empresa.

És important assegurar-te que el software de gestió empresarial per a obres i projectes sigui compatible amb els sistemes que ja tens a la teva empresa. Per a això, és important que abans de comprar un software, preguntis als proveïdors si el seu programari és compatible amb els teus sistemes actuals. Els proveïdors també poden oferir serveis d’assistència tècnica per assegurar la compatibilitat.

Les funcions més importants d’un software de gestió empresarial per a obres i projectes varien segons les necessitats específiques de cada empresa. No obstant, algunes de les funcions més importants són la gestió de projectes, la facturació, la gestió de compres, la gestió de la producció, la gestió de personal i la gestió de documents.

Sí, la majoria dels softwares de gestió empresarial per a obres i projectes ofereixen la possibilitat d’accedir-hi des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. Això permet als empleats accedir a la informació i les dades de la empresa des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Per assegurar-nos que el software de gestió empresarial per a obres i projectes sigui fàcil d’utilitzar, ens hem assegurat de dissenyar una interfície clara i intuitiva que permeti als usuaris navegar per les diferents funcions del programa de manera senzilla i ràpida. Això significa que tots els usuaris podran adaptar-se fàcilment al software, independentment del seu nivell d’experiència en tecnologia. A més a més, la nostra solució està dissenyada per a automatitzar moltes tasques que abans es feien manualment, reduint la càrrega de treball per als usuaris i permetent-los centrar-se en tasques més importants. En general, estem segurs que el nostre software de gestió empresarial per a obres i projectes ajudarà els nostres clients a ser més eficients i productius en les seves tasques diàries.