Wi-fi

Estàs aprofitant tota la velocitat de la teva connexió a internet?

Instal·lem tota mena de router wifi, millores de velocitat de connexió a internet, intranet i altres instal·lacions informàtiques

La majoria de les llars no aprofiten tota la potència de la seva connexió a internet a causa de l’evident degradació de la distància entre dispositius i obstacles intermedis.

Millorem qualitativament la connexió a internet de casa o el teu negoci amb instal·lacions de router wifi d’alta cobertura i seguretat, repetidors i extensions de fibra.

router wifi

Vols aprofitar tota la velocitat de connexió wifi?

nosaltres et podem ajudar!

El routers wifi que les companyies d'ADSL i fibra òptica proporcionen de sèrie són, de vegades, aparells tècnicament deficients i de poca qualitat. Per tant, és força normal que tinguin més problemes pel que fa als obstacles naturals d'una llar o un negoci.

A CIS Informàtica assessorem, instal·lem i proporcionem diferents solucions en funció de les necessitats de cada llar.

router wifi

Router wifi

Instal·lació i configuració de router wifi d'alta capacitat amb què millorar tant la connexió a internet, la seva velocitat de transferència i el nivell de seguretat de la xarxa sense fils.

repetidor wifi conexion internet

Repetidor wifi

Un repetidor wifi és un aparell que pren el senyal wifi del router principal i la repeteix amb nova potència d'antena i proporciona un nou abast de connexió sense fils.

wifi acces point conexion a internet

acces point

Requereix la instal·lació d'un cable fins al nou punt d'accés de connexió wifi. Tanmateix, la qualitat de la connexió és del 100% del senyal original amb un aparell de gran potència.

PLC wifi

Un aparell que es connecta al corrent elèctric i pren el senyal original del router wifi i el repateix novament per la infraestructura de l'edifici. És l'opció més econòmica.

Altres INTAL·LACIONS

INTRANET I XARXES INFORMÀTIQUES

Instal·lem i configurem tota mena de xarxes locals informàtiques, connectem xarxes empresarials entre si, mantenim i reparem dispositius i ordinadors, tant per a particulars i empreses des dels inicis de la nostra empresa. Aquest servei està molt relacionat amb el nostre servei més famos i habitual, el manteniment informàtic i de reparació

FIBRA ÒPTICA I cablejat estructurat

Instal·lem xarxa estructurada d'alta velocitat de connexió i Fibra Òptica. Disposem de mitjans tècnics per la seva correcte instal·lació i certificació.

NETWORKING

Instal·lació i configuració de Switch Gigabit i 10 Gbps, segmentació de xarxes VLAN, Firewall, VPN, encaminadors amb la màxima seguretat per l'empresa.

manteniment de xarxes informatiques

armaris rack

Instal·lació i manteniment professional d'armaris Rack per a empreses.

wimax girona

WIMAX

instal.lem xarxes per interconnectar naus industrials, oficines,cases i tots tipus d'edificis en alta velocitat i màxima seguretat.

Posa't en contacte amb nosaltres

Truca’ns al 972 22 89 43 o envia’ns un missatge amb el nostre formulari de contacte i t’assessorarem sobre quina és la millor solució per al teu cas.
Sense compromís!

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.