Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

xarxes informàtiques

Instal·lació i configuració de xarxes informàtiques i els seus components clau, com ara les xarxes privades virtuals (VPN), les xarxes locals virtuals (VLAN), el routing, el switching, el Wi-Fi i el balanceig de càrrega. Cada component és important per a la creació d’una xarxa eficient i segura.

Instalacion de redes informaticas
Instalación de redes informàticas

Seguretat

Implementem mesures de seguretat per protegir les dades de la teva xarxa: firewalls o xifratge de dades.

Optimització

Optimitzem el rendiment de la teva xarxa mitjançant la gestió adequada dels recursos de xarxa.

Manteniment

Manteniment de la teva xarxa, tasques com actualitzacions de firmware, revisió de logs, etc.

Gestió

Gestió dels dispositius en xarxa, com ara la identificació i el seguiment dels dispositius connectats

Servei d'Instal·lació, configuració i manteniment

Solucions de Xarxes Informàtiques per Empreses

El nostre servei d’instal·lació, configuració i manteniment de xarxes informàtiques està dissenyat per garantir la fiabilitat, la seguretat i l’optimització dels sistemes de comunicació de la teva empresa. Els nostres professionals altament qualificats i experimentats s’encarreguen de la instal·lació i configuració de la teva xarxa per aconseguir el millor rendiment i la màxima eficiència. A més, el nostre servei de manteniment garanteix la disponibilitat permanent de la xarxa i la resolució ràpida de qualsevol incidència o problema que pugui sorgir. 

Experiència tècnica

Comptem amb professionals experimentats en la instal·lació, configuració i manteniment de sistemes informàtics, garantint que el teu equip estigui en bones mans.

Configuració de seguretat

Les càmeres de seguretat per IP estan equipades amb sensors de moviment per detectar activitats sospitoses i enviar alertes immediates al personal de seguretat o als propietaris.

Monitorització remota

Disposem de tecnologia que ens permet monitoritzar sistemes informàtics de forma remota, permetent-nos detectar problemes abans que es converteixin en greus.

Assessorament personalitzat

El nostre equip tècnic et donarà consells i solucions personalitzades per optimitzar la configuració i el manteniment del teu sistema informàtic.

Suport tècnic

Suport tècnic disponible per ajudar-te amb qualsevol problema que puguis tenir, des de la resolució de problemes fins a l'assistència remota.

Preguntes Freqüents

FAQs

Una xarxa VPN (Virtual Private Network) és una xarxa privada que s’estén a través d’una xarxa pública, com ara Internet. Funciona mitjançant la creació d’un “túnel” segur i encriptat que permet als usuaris connectar-se a la xarxa privada de manera remota. D’aquesta manera, es pot accedir a recursos i serveis que només estan disponibles a la xarxa privada.

Una VLAN (Virtual Local Area Network) és una xarxa d’àrea local virtual que permet la separació lògica de dispositius a una xarxa física. S’utilitza per millorar la seguretat, l’eficiència i la gestió de la xarxa, ja que permet l’agrupació de dispositius en subxarxes lògiques separades.

El routing fa referència al procés d’encaminament de paquets de dades en una xarxa. Es fa mitjançant l’ús de protocols de routing que determinen la millor ruta per enviar els paquets de dades entre els dispositius de la xarxa. D’aquesta manera, els paquets poden arribar a la destinació de forma ràpida i eficient.

El switching fa referència al procés de commutació de paquets de dades dins d’una xarxa. S’utilitza per dirigir els paquets de dades a la vostra destinació correcta dins la xarxa. Els switches de xarxa actuen com a “centres de trànsit” que connecten diferents dispositius en una xarxa i dirigeixen el flux de dades.

El balanceig de càrrega fa referència al procés de distribució equitativa de la càrrega de treball entre els dispositius d’una xarxa. Això ajuda a evitar la sobrecàrrega de qualsevol dispositiu i millora el rendiment de la xarxa. El balanceig de càrrega es realitza mitjançant l’ús de dispositius específics, com ara balancejadors de càrrega, que distribueixen el trànsit de xarxa de manera uniforme.

El manteniment d’una xarxa informàtica inclou tasques com l’actualització de programari i firmware, la monitorització del rendiment de la xarxa, la detecció i la resolució de problemes, la gestió de la seguretat de la xarxa, entre d’altres. És important fer un manteniment regular per garantir que la xarxa funcioni de manera eficient i segura. És recomanable comptar amb un equip de professionals especialitzats en la gestió de xarxes informàtiques per fer aquestes tasques de manera efectiva.