Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Ciberseguretat

Protegeix la teva empresa de les amenaces en línia amb els nostres serveis de ciberseguretat. A CIS Informàtica oferim solucions avançades per a garantir la seguretat de la teva informació.

Ciberseguretat girona

Solucions de ciberseguretat personalitzades

Proporcionem solucions de ciberseguretat personalitzades per satisfer les necessitats específiques de cada client. El nostre equip de professionals de seguretat informàtica ofereix serveis de consultoria per identificar les vulnerabilitats del teu negoci i dissenyar una solució adient per a la teva empresa.

Monitorització de la xarxa

Supervisem constantment la xarxa de la teva empresa per detectar activitats sospitoses i prevenir possibles amenaces.

Protecció antivirus

Proporcionem solucions antivirus avançades i protegir la teva xarxa contra malwares i altres amenaces en línia.

Auditoria de seguretat

Auditoria de seguretat per avaluar les vulnerabilitats de la teva xarxa i proposar mesures per millorar-ne la seguretat.

Copia de seguretat

Realitzem còpies de seguretat diàries i externalitzades al núvol autogestionables per a evitar la pèrdua de dades.

Autenticació de dos factors

Això fa que sigui molt més difícil per als atacants accedir a un compte sense la seva autorització.

Servei

Manteniment preventiu, pro-actiu i reactiu

Amb el nostre equip de tècnics especialitzats i les nostres eines de supervisió i diagnòstic, podràs estar tranquil i centrar-te en el creixement del teu negoci, deixant en mans de CIS la gestió i el manteniment de la teva infraestructura en el núvol.

Protecció de dades

Els serveis de ciberseguretat ofereixen una protecció integral per a les dades de l'empresa, des de la seva recopilació fins al seu emmagatzematge, transmissió i eliminació. Això ajuda a protegir la reputació de l'empresa i la privacitat dels clients.

Prevenció de ciberatacs

Les empreses estan exposades a diferents tipus de ciberatacs, que poden afectar negativament el seu rendiment i la seva imatge. Els serveis de ciberseguretat proporcionen una sèrie de mesures preventives per a evitar aquestes amenaces.

Reducció dels costos

Les empreses que opten per serveis de ciberseguretat poden reduir els costos associats a la gestió i protecció de dades. En lloc de mantenir un departament de seguretat intern, poden contractar un servei extern que els proporcioni la protecció necessària.

Millora de la productivitat

Quan una empresa es concentra en la seva activitat principal, en lloc de preocupar-se per la seguretat de les seves dades, pot millorar la seva productivitat. Els serveis de ciberseguretat permeten als empleats concentrar-se en les seves tasques sense haver de preocupar-se per la seguretat de les dades.

Conformitat legal

Les empreses han de complir amb les lleis i normatives de ciberseguretat vigents. Els serveis de ciberseguretat ajuden a les empreses a estar al dia amb les normes legals i a protegir-se de les conseqüències associades a incomplir-les.

Recuperació més ràpida

Si malgrat les mesures preventives, una empresa pateix un ciberatac, els serveis de ciberseguretat poden ajudar a recuperar-se més ràpidament. Això és important per a mantenir la continuïtat del negoci i evitar pèrdues econòmiques.

Preguntes Freqüents

FAQs

La ciberseguretat és essencial per protegir la informació crítica de l’empresa i evitar pèrdues financeres i de reputació. La majoria de les empreses manegen informació confidencial, com ara dades de clients, informació financera i de propietat intel·lectual, que poden ser l’objectiu de ciberatacs. La implementació de mesures de ciberseguretat adequades ajuda a prevenir el robatori de dades i a protegir la imatge de l’empresa davant dels clients i socis comercials.

Algunes de les mesures de ciberseguretat que ha de prendre una empresa inclouen lús de programari de seguretat actualitzat, la implementació de polítiques de contrasenyes segures i la capacitació dels empleats en pràctiques segures de ciberseguretat. També és recomanable fer còpies de seguretat de la informació important i comptar amb plans de resposta a incidents en cas que es produeixi un ciberatac.

Es poden fer proves de penetració per avaluar el nivell de seguretat d’una empresa i detectar possibles vulnerabilitats. També és recomanable realitzar avaluacions de riscos i anàlisis de vulnerabilitats de forma periòdica per identificar possibles punts febles a la infraestructura de seguretat.

Una prova inicial que ens permetria conèixer, de manera primerenca, els forats o vulnerabilitats de la xarxa és la realització online de la nostra enquesta d’auditoria de seguretat.

És important comptar amb polítiques de privadesa clares i transparents per als clients, a més d’implementar mesures de seguretat adequades per protegir les dades. Aquestes mesures poden incloure l’ús de xifratge de dades, l’autenticació d’usuaris i el monitoratge constant de les xarxes i els sistemes per detectar possibles amenaces.

El primer que ha de fer una empresa en cas de patir un ciberatac és activar el pla de resposta a incidents i notificar a les autoritats competents. També és important identificar i aïllar l’origen de l’atac, així com documentar tots els detalls de l’incident per a la posterior anàlisi i prevenció de futurs atacs.

La ciberseguretat és un camp altament especialitzat i en evolució constant. Comptar amb un equip dedicat a la ciberseguretat ajuda a garantir que l’empresa estigui protegida contra les darreres amenaces i vulnerabilitats, a més de comptar amb professionals capaços d’identificar i respondre ràpidament els incidents de seguretat.

Els costos d’un ciberatac poden ser significatius, des de la pèrdua d’ingressos per interrupció dels serveis fins al cost de la recuperació de dades i la reparació de sistemes. A més, un ciberatac pot afectar la reputació de l’empresa, cosa que pot tenir un impacte econòmic a llarg termini. Per tant, és important tenir mesures de ciberseguretat adequades per minimitzar el risc d’un atac i disposar d’un equip especialitzat.

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.