Ciberseguretat

Especialistes en Seguretat informàtica a Girona

Què és la Ciberseguretat? Per què és tan important?

La ciberseguretat és una disciplina de la informàtica que procura blindar la integritat de tots els sistemes informàtics minimitzant les seves vulnerabilitats amb la finalitat de protegir la informació que contenen.

És un dels aspectes, especialment en el món empresarial, més importants. Ja que actualment la informació ha esdevingut el bé més preuat que existeix per a les empreses i les persones. I per altra banda els atacs informàtics són cada cop més freqüents i complexos, arribant a tenir conseqüències molt greus tant en el pla de la seguretat empresarial com per la seguretat personal.

Firewall cortafuegos tallafocs perimetral cybersecurity

FIrewall

Tallafocs de seguretat perimetral per a la protecció de xarxes empresarials, xarxes wi-fi i al núvol. Connexions Segures VPN, etc.

antivirus virus ciberseguretat

ANTIVIRUS

Antivirus informàtic per protegir xarxes empresarials o ordinadors i equips personals d'infecció de virus informàtics.

auditoria analisis ciberseuridad

AUDITORIA DE CiberSEGURETAT

Servei de diagnòstic i auditoria per informar del nivell de vulnerabilitat de la xarxa informàtica.

copies de seguretat

BACKUP ONLINE

Gestió i automatització de còpies de seguretat externalitzades de forma segura fora de la infraestructura de l'empresa.

Som especialistes en productes i serveis de seguretat informàtica, capaços de garantir un alt nivell de protecció a la xarxa empresarial i particulars davant d’atacs de criptolockers, virus, encriptació de base de dades, entre d’altres amenaces cibernètiques.

Els nostres tècnics establiran un diagnòstic de les vulnerabilitats dels seus equips o xarxes per preparar-li una infraestructura a mida de les seves necessitats i proporcionar-li la tranquil·litat que el seu negoci necessita.

La “Ciberseguretat” és un concepte nascut en les últimes dècades que refereix a la seguretat que afecta els sistemes informàtics que utilitzen informació.

A CIS Informàtica som molt conscients del valor d’aquesta informació i li oferim els serveis de les nostres principals eines de seguretat informàtica. Totes elles amb la garantia de compliment de la nova Llei de Protecció de Dades Europea del 2018 i avalades per líders mundials com ESET o SONICWALL.

Restarem sempre a la seva disposició

Assessori's ara sense cap compromís!

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.