Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Serveis de Ciberseguretat

CIS Informàtica és una empresa de seguretat informàtica amb més de 20 anys d’experiència oferint serveis de ciberseguretat per a Pymes i autònoms. Com a empresa de seguretat it líder i servei tècnic informàtic, estem compromesos a oferir la protecció més avançada per a les teves operacions empresarials.

Còpies de seguretat Firewall perimetral Auditoria i anàlisi Ciberseguretat per a pimes Protecció contra ciberatacs Antivirus empresarials

Ciberseguretat girona

Empresa de ciberseguretat

Proporcionem solucions de seguretat informàtica per empreses totalment personalitzades per satisfer les necessitats específiques de cada client. El nostre equip de professionals de seguretat informàtica ofereix serveis de consultoria per identificar les vulnerabilitats del teu negoci i dissenyar una solució adient per a la teva empresa.

Monitorització de la xarxa

Supervisem constantment la xarxa de la teva empresa per detectar activitats sospitoses i prevenir possibles amenaces.

Protecció antivirus

Proporcionem solucions antivirus avançades i protegir la teva xarxa contra malwares i altres amenaces en línia.

Auditoria de seguretat

Auditoria de seguretat per avaluar les vulnerabilitats de la teva xarxa i proposar mesures per millorar-ne la seguretat.

Cloud backup

Realitzem còpies de seguretat diàries i externalitzades al núvol autogestionables per a evitar la pèrdua de dades.

Ciberseguretat pymes

La nostra ciberseguretat per a pymes ofereix una defensa sòlida davant de les amenaces cibernètiques protegint la teva empresa.

empresa consultora

CIS Informàtica és una empresa consultora en ciberseguretat i posem a disposició del client tots els nostres coneixements

Auditoria de seguretat

Auditoria de seguretat cibernètica amb la qual elaborar un informe de vulnerabilitats de la infraestructura informàtica.

Consultoria de ciberseguretat

Solucions de seguretat informàtica i assessorament

La nostra consultoria de ciberseguretat proporciona solucions personalitzades per abordar les necessitats de seguretat específiques de la teva empresa. El nostre equip de consultors experts és líder dins el sector d’empreses de seguretat de la informació i treballarà acompanyada de la teva empresa per avaluar els riscos, dissenyar i implementar solucions de seguretat informàtica i garantir la conformitat amb les regulacions vigents. La nostra missió és protegir la teva empresa de les amenaces cibernètiques, permetent-te centrar-te en el creixement i l’èxit del teu negoci.

Manteniment de seguretat informàtica

A la nostra secció de Manteniment de Seguretat Informàtica, ens centrem en assegurar que les teves defenses cibernètiques estiguin en la millor forma possible. Amb actualitzacions constants, monitorització proactiva i revisions periòdiques.

Prevenció de ciberatacs

Les empreses estan exposades a diferents tipus de ciberatacs, que poden afectar negativament el seu rendiment i la seva imatge. Els serveis de ciberseguretat proporcionen una sèrie de mesures preventives per a evitar aquestes amenaces.

Reducció dels costos

Les empreses que opten per serveis de ciberseguretat poden reduir els costos associats a la gestió i protecció de dades. En lloc de mantenir un departament de seguretat intern, poden contractar un servei extern que els proporcioni la protecció necessària.

Millora de la productivitat

Quan una empresa es concentra en la seva activitat principal, en lloc de preocupar-se per la seguretat de les seves dades, pot millorar la seva productivitat. Els serveis de ciberseguretat permeten als empleats concentrar-se en les seves tasques sense haver de preocupar-se per la seguretat de les dades.

Seguretat it

En un món cada cop més digital, la seguretat it és un aspecte fonamental per a les empreses i les persones. Els atacs poden tenir conseqüències greus, com la pèrdua de dades i el robatori d'informació. La seguretat cibernètica et protegeix d'aquestes amenaces.

Recuperació més ràpida

Si malgrat les mesures preventives, una empresa pateix un ciberatac, els serveis de ciberseguretat poden ajudar a recuperar-se més ràpidament. Això és important per a mantenir la continuïtat del negoci i evitar pèrdues econòmiques.

Preguntes Freqüents

FAQs

La seguretat informàtica en una empresa és una pràctica integral i estratègica que es centra a protegir els sistemes, les dades i la infraestructura tecnològica de l’empresa contra amenaces i atacs cibernètics. Això inclou la implementació de mesures de seguretat, com pare-feus, antivírus, sistemes de detecció d’intrusions i xifrat, així com la gestió de polítiques de seguretat, la formació de l’equip i la conformitat amb les regulacions de seguretat vigents. La seguretat informàtica assegura la integritat, la confidencialitat i la disponibilitat de les dades i els sistemes empresarials.

 

La implementació de la seguretat informàtica en una empresa implica diversos passos importants:

 • Avaluació de Riscos: Comença amb una avaluació exhaustiva de les amenaces i vulnerabilitats potencials de la teva empresa.
 • Desenvolupament de Polítiques: Estableix polítiques de seguretat que determinin com s’han de gestionar els actius i les dades, així com les respostes a les amenaces.
 • Selecció de Tecnologia: Escull i implementa les tecnologies de seguretat adequades, com antivirus, pare-feus i altres solucions de seguretat.
 • Formació de l’Equip: Educa els membres de l’equip sobre les millors pràctiques de seguretat i com evitar amenaces cibernètiques.
 • Monitorització i Manteniment: Supervisa i manté les solucions de seguretat per assegurar-te que estiguin actualitzades i funcionin correctament.
 • Conformitat amb la Normativa: Garanteix que la teva empresa compleixi amb les regulacions de seguretat i protecció de dades aplicables.

Una empresa de seguretat informàtica ofereix una gamma de serveis i solucions dissenyades per protegir els seus clients de les amenaces cibernètiques. Això inclou:

 • Auditories de Seguretat: Examinen i evaluen la infraestructura i les polítiques de seguretat per identificar riscos i vulnerabilitats.
 • Disseny i Implementació de Polítiques de Seguretat: Ajuda a desenvolupar i implementar polítiques de seguretat adaptades a les necessitats de l’empresa.
 • Gestió de Tecnologies de Seguretat: Proporciona i gestiona tecnologies de seguretat com antivirus, pare-feus i sistemes de detecció d’intrusions.
 • Monitorització i Resposta a Amenaces: Supervisa de forma contínua els sistemes per detectar i respondre a amenaces cibernètiques en temps real.
 • Formació i Consciència en Seguretat: Proporciona formació i educació per assegurar que els empleats siguin conscients de les amenaces i les pràctiques segures.
 • Conformitat Regulatòria: Assegura que l’empresa compleixi amb les regulacions de seguretat i privadesa de dades aplicables.
 

Es poden fer proves de penetració per avaluar el nivell de seguretat d’una empresa i detectar possibles vulnerabilitats. També és recomanable realitzar avaluacions de riscos i anàlisis de vulnerabilitats de forma periòdica per identificar possibles punts febles a la infraestructura de seguretat.

Una prova inicial que ens permetria conèixer, de manera primerenca, els forats o vulnerabilitats de la xarxa és la realització online de la nostra enquesta d’auditoria de seguretat.

És important comptar amb polítiques de privadesa clares i transparents per als clients, a més d’implementar mesures de seguretat adequades per protegir les dades. Aquestes mesures poden incloure l’ús de xifratge de dades, l’autenticació d’usuaris i el monitoratge constant de les xarxes i els sistemes per detectar possibles amenaces.

El primer que ha de fer una empresa en cas de patir un ciberatac és activar el pla de resposta a incidents i notificar a les autoritats competents. També és important identificar i aïllar l’origen de l’atac, així com documentar tots els detalls de l’incident per a la posterior anàlisi i prevenció de futurs atacs.

La ciberseguretat és un camp altament especialitzat i en evolució constant. Disposar d’un equip dedicat a la ciberseguretat ajuda a garantir que l’empresa estigui protegida contra les darreres amenaces i vulnerabilitats, a més de comptar amb professionals capaços d’identificar i respondre ràpidament els incidents de seguretat.

Els costos d’un ciberatac poden ser significatius, des de la pèrdua d’ingressos per interrupció dels serveis fins al cost de la recuperació de dades i la reparació de sistemes. A més, un ciberatac pot afectar la reputació de l’empresa, cosa que pot tenir un impacte econòmic a llarg termini. Per tant, és important tenir mesures de ciberseguretat adequades per minimitzar el risc d’un atac i disposar d’un equip especialitzat.