Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Comerç i hostaleria

En aquest apartat trobaràs una solució completa de gestió empresarial per a comerços i establiments d’hostaleria. Amb aquest software podràs controlar totes les àrees del teu negoci i millorar la teva eficiència i rendibilitat.

Comerc electronic
Per què necessito un programa de gestió per al meu negoci de comerç o hostaleria?

Programes de gestió empresarial per al sector de comerç i hostaleria

Els nostres programes de gestió empresarial per al sector de comerç i hostaleria ofereixen una gran varietat de funcionalitats per ajudar els nostres clients a gestionar el seu negoci de manera eficient. A continuació, es detallen algunes de les funcionalitats més importants dels nostres programes.

Gestió de comandes i reserves

Gestiona fàcilment les comandes i les reserves dels seus clients, optimitzant la seva capacitat de planificació i reduint els errors en la gestió.

Control de magatzem

Els nostres programes de gestió empresarial inclouen una eina de control de magatzem que ajuda els nostres clients a gestionar les existències de manera eficient, evitant ruptures d'estoc o excés d'estoc.

Facturació

La funcionalitat de facturació dels nostres programes de gestió empresarial ajuda els nostres clients a emetre factures de manera ràpida i fàcil, reduint la possibilitat d'errors i millorant la seva gestió administrativa.

Gestió de reserves de taula

La gestió de reserves de taula és una funcionalitat clau per als negocis de hostaleria. Amb aquesta eina, els nostres clients poden gestionar fàcilment les reserves de les seves taules, optimitzant la capacitat del seu establiment i millorant l'experiència dels seus clients.

Anàlisi de dades

Els nostres programes de gestió empresarial inclouen eines d'anàlisi de dades per ajudar els nostres clients a entendre millor el rendiment del seu negoci i prendre decisions informades

Integració amb altres aplicacions

Els nostres programes de gestió empresarial es poden integrar amb altres aplicacions, com ara les xarxes socials o les plataformes de venda en línia, per ajudar els nostres clients a ampliar el seu negoci i arribar a nous clients.

Descobreix com podem ajudar-te

Posa en marxa el teu negoci amb èxit

No deixis que la gestió del teu negoci es converteixi en un obstacle per al teu èxit. Contacta’ns ara mateix i descobreix com el nostre programari de gestió empresarial pot ajudar-te a fer créixer el teu negoci i simplificar la teva feina.

FAQs: Preguntes freqüents

Aquí podràs trobar la resposta a alguna de les preguntes més freqüents que ens fan els usuaris.

El nostre software està dissenyat per a negocis de tot tipus de mida dins del sector del comerç i hostaleria, incloent restaurants, cafeteries, bars, botigues, supermercats i molts més.

Sí, el nostre software de gestió és molt fàcil d’utilitzar i està dissenyat per a ser accessible per a persones que no tenen coneixements informàtics especialitzats. Tenim una interfície clara i senzilla que permet als usuaris accedir ràpidament a les funcionalitats del programa.

Sí, el nostre software de gestió és compatible amb altres sistemes o aplicacions de terceres parts, com ara aplicacions de caixa enregistradors, plataformes de pagament en línia i sistemes de reserva en línia.

El nostre software de gestió ofereix una àmplia gamma de funcionalitats, que inclouen gestió de comandes, facturació, gestió d’estocs, seguiment de les vendes, gestió de reserves, control d’accés i moltes altres.

No, el nostre software de gestió està dissenyat per a ser fàcilment configurable per a satisfer les necessitats específiques de cada negoci de comerç i hostaleria. Treballem estretament amb els nostres clients per a personalitzar el programa per a satisfer les seves necessitats úniques.

Sí, oferim suport tècnic complet per a la instal·lació, configuració i ús del nostre software de gestió. El nostre equip de suport tècnic està disponible per a respondre a qualsevol pregunta o problema que els nostres clients puguin tenir en relació amb el programa.