Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Fibra òptica i mòbil

Els nostres serveis de fibra òptica i telefonia mòbil disposen de triple cobertura, connexió amb velocitats de pujada i baixada simètriques i canals de TV, sempre amb el servei d'atenció personal de CIS Informàtica.
Fibra optica girona

Característiques

Amb 1 línia mòbil per a la llar. Amb trucades il·limitades nacionals i triple cobertura.

El paquest més petit per a la teva llar amb 100 Mb simètrics de fibra òtica. Telèfon fix inclòs trucades il·limitades nacionals i 20 Gb de dades mòbils.

El paquest Medium per a la teva llar amb 300 Mb simètrics de fibra òtica. Telèfon fix inclòs trucades il·limitades nacionals i 50 Gb de dades mòbils. Conexia TV Basic inclosa

El paquest Medium per a la teva llar amb 600 Mb simètrics de fibra òtica. Telèfon fix inclòs trucades il·limitades nacionals i 50 Gb de dades mòbils. Conexia TV Basic inclosa

Sol·licita la teva informació enviant-nos un missatge amb el formulari de contacte.
O trucant al 972 22 89 43

Fins a 3 linies mòbils. Amb trucades il·limitades i triple cobertura.

El paquet mida “L” per a la teva llar amb 300 Mb simètrics de fibra òtica. Telèfon fix inclòs trucades il·limitades i 40 Gb de dades mòbils compartides. Conexia TV Basic inclosa

El paquet mida “L” per a la teva llar amb 600 Mb simètrics de fibra òtica. Telèfon fix inclòs trucades il·limitades i 40 Gb de dades mòbils. Conexia TV Basic inclosa

El paquet mida “L” per a la teva llar amb 1 Gb simètric de fibra òtica. Telèfon fix inclòs trucades il·limitades i 40 Gb de dades mòbils. Conexia TV Basic inclosa

Fins a 3 linies mòbils. Amb trucades il·limitades i triple cobertura.

El paquet mida “XL” per a la teva llar amb 300 Mb simètrics de fibra òtica. Telèfon fix inclòs, trucades il·limitades i 100 Gb de dades mòbils compartides.

El paquet mida “XL” per a la teva llar amb 600 Mb simètrics de fibra òtica. Telèfon fix inclòs trucades il·limitades i 100 Gb de dades mòbils.

El paquet mida “XL” per a la teva llar amb 1 Gb simètric de fibra òtica. Telèfon fix inclòs trucades il·limitades i 100 Gb de dades mòbils.

La nostra fibra òptica és la solució perfecta per a les teves necessitats de connectivitat.

La fibra òptica utilitza fibres de vidre o plàstic per transmetre les dades a través de la llum en lloc d'electrons. Això permet que la informació es transmeti a velocitats més ràpides i amb una menor interferència, oferint una connexió més estable i fiable.

TRIPLE COBERTURA: La millor qualitat de so i connexió amb la nostra telefonia mòbil

Disposem d'un sistema de balanceig que disposa de les cobertures de Movistar, Orange y Yoigo juntes. En cas de poca cobertura es balanceja buscant el millor punt possible amb resultats espectaculars.

Servei d'atenció totalment personal

El nostre servei d'atenció personalitzada és un compromís amb els nostres clients per oferir-los la millor experiència de connexió a internet possible. Cada client és únic i per això, oferim una atenció personalitzada que s'adapta a les seves necessitats i demandes específiques.

Encara tens dubtes?

Posa't en contacte amb nosaltres

Sol·licita la teva informació sense compromís sobre les tarifes que tenim disponibles