Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Blog de notícies i articles

Articles sobre ciberseguretat, malware, dispositius per a empreses i molt més

El llegat de Grace Hooper a la indústria tecnològica és immens. El seu treball en el desenvolupament del primer compilador i en la creació del llenguatge COBOL ha tingut un impacte durador a la indústria
L'evolució de les xarxes socials ha transformat radicalment la manera com ens comuniquem. Abans de les xarxes socials, la comunicació era principalment unidireccional i limitada als mitjans tradicionals.
Jobs va ser conegut pel seu enfocament minuciós i la seva atenció al detall. Creia fermament en la integració de la tecnologia i les arts, i aquesta filosofia es reflecteix als productes d'Apple
En aquesta entrada analitzem què és el balanceig de càrrega en la gestió del tràfic d'internet d'una empresa i per que es tan important.
En aquest article compartim alguns consells i estratègies per combatre el ciberassetjament, quins recursos tenim disponibles per a lluitar contra aquesta amenaça creixent.
Avui ens endinsem en el món de les tècniques de l'enginyeria social inversa. Tàctiques que els estafadors duen a terme per a manipular a les persones amb l'objectiu d'aconseguir informació confidencial.
CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.