Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Blog de notícies i articles

Articles sobre ciberseguretat, malware, dispositius per a empreses i molt més

Fem un anàlisi sobre la importancia de les pàgines web en l'actualitat i perquè son un element clau en tota campanya de màrqueting i tota infraestructura empresarial.
Explorem les diferents tecnologies wearables com rellotges intel·ligents i braçalets de seguiment de dades, i com aquests dispositius proporcionen informació en temps real sobre la freqüència cardíaca, el nivell d'activitat i altres paràmetres importants per als esportistes.
Avui parlarem de les estrategies que podem seguir per a millorar els temps de carrega de les nostres pàgines web.
En aquest article repassem alguns dels mecanismes més comuns que tenen els estafadors a l'hora de realitzar estafes per telèfon i, a més, en analitzem quines són les mes comunes.
Avui destaquem la importància de la seguretat informàtica dins l'entorn gaming. Us donem alguns consells per a protegir-vos mentre juegueu i quines són les millors pràctiques.
Avui expliquem les diferències entre la realitat virtual i la realitat augmentada, les seves aplicacions i beneficis. També destacarem com les dues tecnologies han estat utilitzades en diferents sectors, incloent la salut, l'educació i l'entreteniment, i com els consumidors estan adoptant aquestes tecnologies.
En aquest article destaquem l'evolució dels sistemes operatius, des del naixament fins a l'actualitat passant pels personatges prominents que van intervenir-hi i els desafiaments que comporten.
CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.