Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

Firewall per a empreses

Tallafocs de perimetral per a empreses

Protecció avançada contra ciberamenaces, des de petites empreses fins a empreses globals i entorns al núvol. Descobreix la seguretat de la xarxa sense límits.

Firewal sonicwall tz_stack_front

Firewall avançat

Derrotar les amenaces avançades requereix una solució de tallafocs avançada creada per a les necessitats del seu negoci. Dissenyat específicament per a empreses de 250 usuaris o més. Treballeu amb la confiança de saber que està protegit contra les incursions quotidianes, així com contra amenaces avançades com ara ransomware, atacs contra ports no estàndard i intrusions a tallafocs, tot a la velocitat del negoci.

Amb capacitats basades en el núvol i en la caixa, com a desxifrat i inspecció TLS/SSL, intel·ligència de control i aplicació, SD-WAN segura, visualització en temps real i administració WLAN, SonicWall proporciona seguretat flexible, ràpida i rendible per mantenir les amenaces fora i el seu negoci prosperant.

Controlador sense cables incorporat

Implement de seguretat sense fils d'alta velocitat combinant un tallafocs d'última generació sèrie NSa amb un access point sense fil SonicWall SonicWave. Els tallafocs de la sèrie NSa i els access points SonicWave compten amb ports de 2.5 GbE que permeten el rendiment wireless de multigigabit que s'ofereix a la tecnologia sense fil Wave 2.

App SonicExpress

Reduïu la complexitat i mantingueu el negoci en marxa sense dependre del personal de TI gràcies a la incorporació senzilla amb l'App SonicExpress, la Implementació sense necessitat d'intervenció i la fàcil gestió des d'una única consola

Bloquegeu més atacs amb RTDMI™

Real-Time Deep Memory Inspection (RTDMI™) detecta i bloqueja de manera proactiva el codi maliciós desconegut mitjançant una profunda inspecció de memòria en temps real, un enfocament revolucionari per defensar-se contra atacs zero-day i de canal lateral, i altres amenaces no reconegudes.

Tecnologia Secure SD-WAN

Deixeu el MPLS enrere a canvi d'una xarxa més àgil, més segura i més rendible optimitzada per al panorama de l'actualitat impulsat pel núvol i el de banda ampla. La tecnologia Secure SD-WAN està integrada als firewall NSa, per la qual cosa no hi ha necessitat de comprar appliances i llicències SD-WAN addicionals.

VPN integrada

Protegeixi la xarxa contra els atacs amb una solució de seguretat completa que incorpora VPN, IPS, CFS, AV i molt més

Análisis avanzado de memoria

Beneficieu-vos de l'alta densitat de ports per a alimentar múltiples dispositius, com telèfons IP i càmeres IP amb TZ570P

Treballadors remots més segurs

SonicWall NetExtender proporciona una connexió client SSL-VPN intuïtiva que és fàcil d'implementar i configurar. Proporcioneu fàcilment als seus treballadors remots accessos segurs a la seva xarxa corporativa des de dispositius Linux, Mac i Windows.

Protecció avançada

Protegiu les xarxes contra els atacs més sofisticats amb prestacions avançades de seguretat i bloquegeu les amenaces automàticament en el trànsit desxifrat utilitzant protocols com TLS 1.3

Seguretat d'extrem a extrem

Gaudiu d'una seguretat de xarxa d'extrem a extrem amb la integració fluida dels punts d'accés SonicWave, els switches de SonicWall i Capture Client

Compliment de la llei

Mantingueu el compliment normatiu amb prestacions de seguretat, i gaudiu d'un emmagatzematge ampliable integrat per arxivar registres destinats a fins d'auditoria.

Tallafocs per a empreses

Tz670 front 1080px 3

TZ670

Tz 470 front

TZ470/TZ470W

Tz priority tz270w front

TZ270/TZ270W

Estàs desprotegit o desprotegida a internet?

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t’assessorem sense compromís.

Consultor en informatica girona