Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona
disseny pagina web girona

News

Aquests són els motius pels quals has de tenir una pàgina web atractiva i actualitzada

Les pàgines web són peces fonamentals de la imatge corporativa de les empreses, i són la joia de la corona de tota campanya de màrqueting.

Un lloc web ben dissenyat i actualitzat periòdicament amb continguts frescos pot ser una eina poderosa per al teu negoci. Et dóna l’oportunitat de crear una bona primera impressió amb els clients potencials i t’ajuda a forjar una reputació com a expert en el teu camp. No obstant això, moltes persones descuiden els seus llocs web i no els presten la cura i l’atenció que mereixen.

Crea una bona primera impressió amb els teus clients potencials

La primera impressió és tan important per al vostre lloc web com per a una persona. Mentre que en persona acostumem a tenir més oportunitats per causar una bona impressió, en el camp de les pàgines web només tens una oportunitat de causar una bona primera impressió als visitants potencials del vostre lloc web. Si se senten confosos o frustrats per l’experiència de visitar el teu lloc web, probablement no tornaran.

Aleshores, com crear un lloc web atractiu i actualitzat? És senzill: ens hem de centrar en tres coses: usabilitat, navegació i disseny. Tots són aspectes que ajudaran a millorar la primera impressió.

Pagina web
Aquests són els motius pels quals has de tenir una pàgina web atractiva i actualitzada 2

Ajuda a atraure més clients

El teu lloc web és el primer que veuran els clients potencials. Ja sigui en un motor de cerca, a les xarxes socials o en un anunci que utilitzi per promocionar el teu negoci, la primera impressió compta molt. El teu lloc web ha de desprendre bones vibracions que atreguin nous clients i els ajudin a mantenir-se en contacte amb tu.

Ajuda a millorar la teva imatge corporativa

El teu lloc web és un reflex de la seva empresa, i si no reflecteix bé la teva imatge, és hora de canviar. Heus aquí algunes de les raons per les quals tenir un lloc web atractiu ajudarà a millorar la imatge corporativa:

  • Un aspecte professional demostra que els productes o serveis que ofereix la teva empresa també ho són.
  • Un lloc fàcil de navegar indica que els productes i serveis que ofereix la teva empresa són fàcils d’entendre i utilitzar.
  • Actualitzar el contingut amb regularitat demostra que el producte o servei que ofereix la teva empresa es pot actualitzar quan sigui necessari.

Ajuda a diferenciar-te del mercat

Si estàs creant una empresa, el teu objectiu és diferenciar-te de la competència. Voleu diferenciar-vos d’altres empreses del vostre sector, d’altres empreses de la vostra zona i d’altres empreses de la vostra ciutat. Ho aconseguiràs tenint un lloc web atractiu i actualitzat que t’ajudi a crear una gran primera impressió amb clients i consumidors potencials.

Si ja sou propietari d’un negoci o gerent d’una empresa consolidada, és important que us mantingueu al dia de les noves tecnologies i proporcioneu als visitants informació sobre el que us fa destacar entre els altres (i per què).

És cert que algunes empreses no necessiten un lloc web perquè ja són conegudes, però si vols augmentar les vendes o atraure nous clients, tenir presència a Internet és fonamental.

És una eina eficaç per a la creació de marca

Una pàgina web atractiva és la joia de la corona del màrqueting corporatiu:

  • T’ajuda a construir una marca més forta.
  • T’ajuda a crear una imatge positiva de la teva empresa.
  • T’ajuda a comunicar el teu missatge amb claredat.
  • Demostra la seva experiència al món.

Una pàgina web actualitzada aporta múltiples beneficis

Un lloc web és el primer que apareix quan algú busca la teva empresa i pot marcar una gran diferència en com la perceben els clients potencials. Pots utilitzar un lloc web actualitzat i atractiu per causar una bona primera impressió als clients potencials i atraure la seva atenció, diferenciar-se de la competència, millorar la seva imatge corporativa i construir la seva marca.

En conclusió, un lloc web atractiu i actualitzat té molts beneficis. Podeu millorar la imatge de la seva marca i atraure més clients al seu negoci, cosa que t’ajudarà a generar més beneficis. A més, és una eina eficaç per a la creació de marca que et pot donar a conèixer i construir una reputació digital entre els clients potencials.

Si necessites assessorament informàtic per tu o la teva empresa no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 972 22 89 43 o enviant-nos un missatge des de la nostra pàgina de contacte.

Restarem sempre a la seva disposició

Assessori's ara sense cap compromís!

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.