Cloud computing

Serveis al núvol per a empreses​

Els serveis al núvol es basen en l’externalització dels aparells, programes i les dades d’una empresa total o parcialment fora de la seva pròpia infraestructura per raons d’accessibilitat, escalabilitat, prestacions i especialment per a adquirir un nivell de seguretat, protecció més elevat i enormes avantatges en comparació amb la infraestructura física.

informatica al nuvol girona

Què és la informàtica al núvol?

Explicat de manera senzilla, podríem dir que la informàtica al núvol o "Cloud Computing" és el subministrament de serveis informàtics (servidors, emmagatzematge, bases de dades, programari, còpies de seguretat, intel·ligència, etc.) a través d'internet; amb l'objectiu d'oferir una innovació més ràpida, recursos més flexibles i economies d'escala.

Microsoft

Perquè els serveis cloud són un èxit?

la nube

Seguretat avançada

Els serveis cloud ofereixen un alt nivell de seguretat i protecció de les dades emmagatzemades a la xarxa empresarial. Molt més difícils de hackejar o de ser assaltades per tota mena de ciberamenaces.

cloud services

Gran accessibilitat

L'accessibilitat del cloud permet a qualsevol persona autoritzada, poder treballar dins la infraestructura informàtica de l'empresa des de qüalsevol lloc del món amb un dispositiu Windows, Apple o Android .

servidores en la nube

Connexió Segura i Servei

Disposem de tecnologia d'última generació de la mà de Partners com Microsoft, VMWare, CITRIX, per a oferir un bon servei en tot moment dels nostres tècnics altament qualificats.

Serveis a mida en serveis cloud

PRESTACIONS A MIDA

La tecnologia al núvol és extraordinàriament elàstica i dúctil. Després d'una petita avaluació de les necessitats del seu negoci, podrem adaptar les prestacions del servei a la mida de la infraestructura de la seva empresa.

Quota fixe dels serveis en informàtica al núvol

SUBSCRIPCIÓ MENSUAL

Disposarà de totes les prestacions amb una subscripció mensual que inclou la majoria de serveis com són l'Antivirus, Windows Server ,Talla-focs d'alta seguretat, etc.

computacion informatica

DATA CENTER a Barcelona

Serveis Cloud garantits, amb un centre de dades físic a Barcelona complint rigorosament amb la RGPD.

No s'ho pensi més

El Cloud Computing podria salvar el seu negoci

Considerant el gran valor actual de les dades de les persones i les empreses, els Serveis Cloud són la solució més segura que enguany proporciona més tranquil·litat a empreses de tota mena i de tota mida.
CIS Informàtica farà un diagnòstic de la seva situació empresarial per preparar-li una infraestructura en línia a mida de les seves necessitats

Amb això gaudirà d’una nova plataforma amb la qual treballar des de qualsevol lloc, en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu que pugui connectar-se a la xarxa. Els nostres serveis estan garantits i avalats per COLT, líder mundial en computació al núvol i serveis a la xarxa, amb un centre de dades físic a Barcelona.

Restarem sempre a la seva disposició

Assessori's ara sense cap compromís!

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.