Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona

TPV

Terminals punt de venda per al teu negoci

Solucions en Terminals punt de venda TPV ajustades al seu negoci.

Què són els terminals punt de venda?

TPV és l'acrònim de terminal punt de venda són dispositius o programes preparats per a la gestió comercial de tota mena d'establiments de venda al públic; ja siguin farmàcies, restaurants, botigues de roba, etc.
Poden ser tàctils de tipus tauleta (molt demandats per a establiments on l'assistència al públic ha de ser molt àgil) o com un ordinador amb teclat i ratolí (més indicats per a negocis amb una llista de productes molt gran).

Característiques dels TPV

tpv de pantalla táctil

Pantalla tàctil

Terminals de pantalla tàctil pensats per a una gestió de comandes àgil. Adequats per a negocis amb llistes de productes moderada, però de gestió immediata.

tpv gestió econòmica

Control de l'estoc

Una gestió econòmica de l'estoc de magatzem accelerada i intel·ligent, preparada per a un tancament de caixa òptim al final del dia.

TVP tiquets

Dispositius perifèrics

Dispositius que inclouen impressora tèrmica de tiquets de venda, lector de targetes i codis de barres, visor d'imports, targetes de fidelització de clients, etc.

TPV amb calaix automatic

Calaix automàtic

Caixer automàtic de pagament i retorn del canvi. Facilita i agilitza notablement la gestió del canvi dels pagaments en efectiu. Minimitzant els errors i maximitzant la seguretat davant de possibles robatoris.

Tancament de caixa

El programari dels TPV està pensat per a assegurar un millor tancament de caixa, minimitzant l'esforç dels recomptes i augmentant-ne la velocitat.

Software a mida

Els TPV també poden ser programaris adaptats especificament per a cada negoci, totalment compatibles per a utilitzar-se en qualsevol ordinador corrent.

Vida util de 50000 hores

50.000 hores de vida

Els nostres terminals punt de venda són aparells industrials pensats i dissenyats per a una vida útil de més de 10 anys treballant a diari. L'equivalen a unes 50.000 hores de vida.

Termianls punt de venda restistents

Gran restistència

Els dispositius TPV són dispositius creats per a la indústria i dissenyats per a un ús contundent i diari amb gran resistència al deteriorament.

Acceleri l'economia del seu negoci amb eficiència i tranquil·litat

Els Terminals Punt de Venda han deixat obsoletes les caixes registradores. Ens ajuden a gestionar amb velocitat i eficiència l’estoc, les devolucions i la facturació dels nostres negocis, tenir un millor control dels clients i els seus interessos, realitzar operacions de venda directa i inclòs imprimir tiquets de venda y factures, llegir targetes de crèdit o de fidelització, o gestionar els pagaments en efectiu i el corresponent retorn del canvi de manera automàtica.

Una de les cares més valorades dels terminals punt de venda és el tancament de caixa i capacitats d’inventari. Aquests fan possible un tancament econòmic del dia força més còmode, minimitzant els esforços dels recomptes i fomentant la tranquil·litat dels seus  treballadors. Són dispositius o software altament elàstics capaços  d’adaptar-se a les necessitats de qualsevol mena de negoci.

Acceleri les capacitats de venda del seu negoci amb una gestió econòmica d’última generació, pels quals assessorem, aconsellem i formem sobre les alternatives més adequades per a vostè.

Restarem sempre a la seva disposició

Assessori's ara sense cap compromís!

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.