Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona
Control parental

News

Com funciona el control parental Eset?

Tens fills i no saps quins tipus de continguts consumeixen amb els seus mòbils? Avui posarem fil a l'agulla sobre el control parental Eset NOD32

Actualment el consum d’informació digital ha esdevingut una cosa gairebé tan senzilla com respirar. Tant és així, que els més petits ja gaudeixen dels avantatges de les noves tecnologies, les aprenen a utilitzar amb molta facilitat, i sovint sense cap mena de control ni protecció contra, per exemple, continguts addictius, tòxics o perillosos, control del temps d’ús de les aplicacions.

El control parental Eset

Control parental eset
Com funciona el control parental eset? 11

El control parental d’eset permet als pares o tutors un control complet i intuïtiu d’altres dispositius que requereixin vigilància.

Control web

La primera pantalla és la pantalla principal de configuració de la protecció del mòbil del “Pablo” (hipotèticament “un menut” a qui li agraden molt les noves tecnologies i amb molta curiositat).

En ella es presenten de manera ràpida les principals configuracions de restricció de continguts que el Pablo podrà consumir, o no.

A la segona pantalla s’hi presenten les categories web on podrem permetre o restringir la seva visualització, donant un simple “like” (m’agrada) o “dislike” (no m’agrada).

I la tercera és el filtre web on s’hi poden configurar les excepcions a la regla, és a dir, en el suposat cas que es restringeixi la categoria web de jocs totes les pàgines web que parlin de jocs quedaran restringides “però”, si es marca una excepció, els pares poden permetre la visualització d’una sola web si a ells els sembla de prou confiança.

Control d’aplicacions

El control de les aplicacions funciona de manera molt similar al control web.

A la primera pantalla s’hi presenta la llista de totes les aplicacions que en Pablo té instal·lades al mòbil. Cal remarcar que, com al control web hi ha, també, les columnes “m’agrada” i “no m’agrada” que permeten l’ús o restricció de les aplicacions.

A la segona pantalla del control d’aplicacions, s’hi poden establir regles d’ús i supervisió d’aquestes aplicacions.

I a la imatge nº3 correspon a una nova 4ta columna on s’hi poden establir les aplicacions d’oci (jocs, música, diversió).

En l’apartat de jocs i diversió s’hi pot permetre l’ús de jocs i aplicacions de manera mesurada, per exemple, amb regles de control del temps de l’oci.

Control parental i temps d'ús de les aplicacions

Que, a més, aquest control del temps permet configurar els límits de temps en funció dels dies d’escola o dies de festa i en un horari a escollir segons el dia.

Geolocalització de dispositius

La localització dels dispositius per GPS és una de les funcions que durant molts anys varen somniar molts pares a l’hora de mantenir un control sobre els seus fills.

Gelocalizacion de dispositivos control parental eset

El Control Parental Eset té una funció de geolocalització per GPS que permet veure sobre el mapa de Google la localització en temps real del dispositiu configurat amb un marge d’error de pocs metres.

Missatges d’avís

Els missatges d’avís estan molt relacionats amb la configuració i restricció del temps en l’ús de les aplicacions. Per exemple, els jocs.

Missatges d'avís del control parental

Aquesta funció permet als pares enviar un missatge d’avís que bloqueja el joc o aplicació fins que aquest sigui llegit. Això obliga el fill a veure el missatge i a donar el vistiplau conforme està al cas de la situació.

O, fins i tot, el programa permet als pares enviar un sms al Pablo que bloquejarà tot el mòbil, com a mínim, fins que el Pablo accepti que l’ha llegit.

Més informació sobre el control parental

El control parental Eset permet aprofundir molt més en els detalls de les configuracions. Si estàs preocupat o preocupada per l’ús que els teus fills fan dels seus dispositius no dubtis en trucar-nos o enviar-nos un missatge des de la nostra pàgina de contacte i estarem encantats d’assessorar-te sense cap compromís.

Restarem sempre a la seva disposició

Assessori's ara sense cap compromís!