Rambla Xavier Cugat 45, 17007 Girona
mesures de seguretat contra la covid-19

News

COVID-19: Mesures de prevenció a CIS Informàtica

A causa de la pandèmia de la COVID-19 CIS informàtica està adaptant la seva activitat a les recomanacions de les autoritats per tal de prevenir el contagi.

CIS Informàtica, com a empresa de manteniment informàtic, és considerada essencial per al funcionament de les infraestructures digitals, i per això hem donat el servei ininterrompudament des de l’inici de la pandèmia.

Ara que ja hem entrat dins la fase 1 de la desescalada, volem posar una petita llista de mesures que CIS Informàtica està mantenint contra el contagi de la covid-19:

Mesures de seguretat contra la pandemia de la covid-19
Covid-19: mesures de prevenció a cis informàtica 2

Mesures de seguretat adoptades a CIS Informàtica

  • Mampara metacrilat al taulell per impedir el contagi a través de la tos, esternuts o en la parla.
  • Gel de mans desinfectant a l’entrada de la Botiga per l’us de clients i treballadors.
  • Esprais per desinfectar torres teclats i, mouse i qualsevol aparell o material que ens porti el client, tant a l’entrada com a la sortida.
  • El personal tècnic de CIS Informàtica us atendran sempre amb mascareta.
  • Hem adquirit 2 aparells purificadors d’aire amb filtre HEPA i Carbó Actiu, Ionitzador , filtre de TiO2 i Raig Ultraviolat per tal de mantenir l’ambient del local ben purificat i al màxim lliure de virus.
  • La nostra empresa continua amb l’horari habitual de 9:00 a 19:00 ininterrompudament, per a l’atenció telefònica, en línia, a domicili o presencial a la botiga.

Mesures obligatòries per part dels clients

  • A la porta d’entrada hi hem disposat gel de mans desinfectant per utilitzar tant a l’entrada com a la sortida. El seu ús és obligat i ineludible.
  • No podrà entrar més d’una sola persona a la botiga.
  • Les persones que s’esperin a fora hauran de mantenir l’habitual distància de seguretat d’1 metre i mig entre elles.

I recordar als usuaris que un dels nostres serveis principals és l’assistència remota, que, com a servei informàtic, ha estalviat molts problemes durant la pandèmia del coronavirus, ja que ens permet solucionar incidències a través d’internet i de manera no presencial.

A poc a poc, estem sortint d’aquest gran clot de la covid-19 i la desescalada avança. Però el virus encara és present allí fora. Si us plau, respecta les mesures de seguretat. No te les saltis!

Atentament, l’equip de CIS Informàtica
Restarem sempre a la seva disposició

Assessori's ara sense cap compromís!

CIS Informatica Girona

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al corrent de les últimes novetats en informàtica per empreses. Pots donar-te de baixa quan vulguis des dels mateixos correus.