Càmeres de vigilància

Sense quotes

Les nostres càmeres de vigilància compleixen amb tots els estàndards de qualitat, són totalment autogestionables des del mòbil o ordinador i 100% compatibles amb el seu sistema d’alarma.

i SENSE QUOTES… PER SEMPRE!

Càmeres de vigilància 24h

Gravació les 24h en alta definició.

SISTEMA AUTOGESTIONABLE

El sistema és totalment autogestionable des del seu mòbil, tauleta o ordinador.

SENSE QUOTES

Les nostres càmeres són un producte de preu únic garantit i no requereixen cap mena de quota mensual

Vegi el que mes valora des de qualsevol lloc. Amb les càmeres IP amb tecnologia Megapixel d’alta resolució , podrà controlar tot el que passa a casa d’una forma senzilla i des de qualsevol lloc.

Estigui connectat al que més li importa. Controli amb el sistema de grabació intel.ligent l’empresa o a casa seva les 24 hores del dia. Gaudeixi de la tranquil·litat de saber que tot està fora de perill i segur.

Accedeixi des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Perquè el seguiment sigui una experiència realment senzilla, disposem d’un sistema intel.ligent de vigilànci perquè pugui accedir a la seva càmera en directe des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil que estigui connectat a Internet, en qualsevol moment.
Podeu veure el que passa encara que estigui de viatge … Encara que no té accés a un ordinador. Només ha de obrir l’aplicació en el seu Smartphone o Tablet. Amb això podrà veure vídeo en directe o revisar les grabacions.

Gravació 24 h en alta definició

Estableix un sistema de vigilància sense quotes

Tenim tota mena de càmeres perquè s’adaptin a les seves necessitats: Cambra Wifi o Ethernet, megapíxels o amb resolució VGA, zoom òptic o digital, amb micròfon o sense micro, H.264 o MJPEG, amb llum infraroja o sense, per a interior o exterior

Estem en contacte?

Posa’t en contacte amb nosaltres i demana la teva informació.

O, també, pots trucar-nos directament aquí